marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer emotionant pentru Unbroken, filmul regizat de Angelina Jolie: olimpicul care a supravietuit 47 de zile fara apa si mancare si a fost capturat de japonezi in Al Doilea Razboi Mondial

Cu ocazia Olimpiadei de la Soci, Angelina Jolie a lansat si un trailer preview pentru noul ei film, Unbroken. Acesta este al doilea ei film din cariera ca regizoare si se anunta o poveste emotionanta despre supravietuire.

Trailer emotionant pentru Unbroken, filmul regizat de Angelina Jolie: olimpicul care a supravietuit 47 de zile fara apa si mancare si a fost capturat de japonezi in Al Doilea Razboi Mondial

 

Cei de la Universal au lansat un trailer de 3 minute pentru Unbroken, un film cu totul special. Angelina Jolie se intoarce ca regizoare si promite sa isi uimeasca fanii. Trailerul a fost difuzat in timpul Jocurilor Olimpice de la Soci.

 

 

Filmul, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul anului,  are la baza romanul cu acelasi nume scris de Laura Hillenbrand si relateaza povestea incredibila a lui Louis Zamperini, un atlet care a luptat in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial si care a supravietuit prabusirii bombardierului sau in Oceanul Pacific, impreuna cu alti doi camarazi.

 

 

 

 

Acestia au plutit in deriva timp de 47 de zile pe o pluta improvizata inainte de a ajunge pe o insula japoneza unde au fost luati prizonieri. Zamperini, care traieste si are varsta de 96 de ani, a fost inchis doi ani in mai multe lagare, in care a fost torturat de gardienii sai japonezi.
 

 

 


Scenariul filmului a fost scris de fratii Coen, pe baza unei prime schite scrise de William Nicholson. Rolul lui Louis Zamperini este interpretat de Jack O'Connell, devenit cunoscut gratie serialului britanic "Skins".

 


Filmul Unbroken, din distributia caruia mai fac parte Garrett Hedlund, Domhnall Gleeson si Finn Wittrock, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies