marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Studiourile Disney fac Maleficent 2: Angelina Jolie ar putea reveni in rolul principal

Maleficent a fost unul dintre cele mai de succes filme din 2014, cu care Disney au dat lovitura. Un basm reinterpretat moderna, filmul i-a readus statutul de regina a box-office-ului frumoasei Angelina Jolie, iar producatorii sunt convinsi ca o continuare va avea succes.

Studiourile Disney fac Maleficent 2: Angelina Jolie ar putea reveni in rolul principal

Studiourile Disney au facut primul pas spre planificarea unei sequel a filmului 'Maleficent' angajand-o pe Linda Woolverton pentru a scrie scenariul partii a doua, informeaza Agerpres.

Woolverton, care a scris scenariul primei parti, este responsabila si de scenariul filmului 'Alice Through the Looking Glass' - continuarea lui "Alice in Wonderland" - care va fi lansat pe ecrane in 2016, cu Mia Wasikowska, Johnny Depp si Anne Hathaway in rolurile principale.

Deocamdata nu exista o confirmare oficiala, dar se asteapta ca Angelina Jolie sa-si reia rolul de protagonista in aceasta continuare a "Maleficent".

 

Filmul, lansat anul trecut a avut un succes urias la public - cu incasari de peste 750 de milioane de dolari in lume - a marcat o revenire a studiourilor Disney la universul basmului "Frumoasa din padurea adormita".  "Maleficent" reprezinta o versiune modernizata a basmului si este relatata din punctul de vedere al personajului negativ, zana cea rea jucata de Angelina Jolie
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies