Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie va juca si in Maleficent 2: cand se va lansa partea a doua a productiei celor de la Disney

Studioul Disney a confirmat ca Angelina Jolie va juca si in continuarea filmului 'Maleficent', potrivit presei americane citate de EFE.

Angelina Jolie va juca si in Maleficent 2: cand se va lansa partea a doua a productiei celor de la Disney

Partea a doua, anuntata simplu ca 'Maleficent 2', o va avea din nou pe Jolie in rolul de protagonista in acest film care inca nu are data de lansare, dar al carui scenariu va fi scris din nou de Linda Woolverton. Disney anuntase de anul trecut ca doreste sa realizeze o continuare.
 

'Maleficent', lansat in 2014 cu un enorm succes de public - cu incasari de 750 de milioane de dolari in intreaga lume - a presupus o reintoarcere a studioului la basmul "Frumoasa din padurea adormita", cu o versiune vazuta insa din perspectiva personajului negativ, interpretat de Jolie.


Angelina Jolie s-a implicat in proiect ca protagonista si producatoare executiva, dar si in designul costumului sau si in estetica personajului principal. Nu se stie inca cine va fi regizorul partii a doua a filmului. Robert Stromberg este cel care a realizat primul 'Maleficent'.


Disney a profitat de anuntul facut luni pentru a confirma intr-un comunicat ca pregateste continuari (sequel) si ale altor filme de succes ale studioului, precum 'Cruella de Vil' (cu Emma Stone), 'Dumbo' (in regia lui Tim Burton), 'Tinker Bell' (cu Reese Witherspoon) sau 'Mary Poppins 2' (cu Emily Blunt si Lin-Manuel Miranda) si 'The Jungle Book 2' (din nou cu Jon Favreau ca regizor).

 

Sursa: Agerpres
 


Cele mai citite

(P) Răsfoiește o carte sau vizionează filmul preferat, în atmosfera unică a șemineului de apartament!
Să deții propriul tău șemineu chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc, nu mai este de mult un vis imposibil. Oferă locuinței tale o notă decorativă exclusivistă și bucură-te de o carte bună sau de un film romantic, împreună cu persoana iubită, la adăpostul unui obiect decorativ special și extrem de accesibil!
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies