marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina: o biografie neautorizata

Andrew Morton, autorul din spatele bestsellerelor despre Printesa Diana, Monica Lewinsky, Madonna si Tom Cruise, unul din cei mai vanduti autori ai New York-ului, a terminat recent ultima sa carte: “Angelina: An Unauthorized Biography” (Angelina, o biografie neautorizata). Cartea nu difera fata de celelalte, in sensul ca spune absolut tot despre viata ei.


Angelina: o biografie neautorizata

Din studiul autorului, aflam despre Angelina ca este o persoana carismatica, mereu in centrul antentiei, care a avut o copilarie grea, cu parinti divortati si este genul care isi foloseste influenta din fata camerelor de filmat pentru ajutarea sarmanilor.

Despre relatia Angelinei cu Brad Pitt, aflam ca amandoi sunt firi foarte dinamice. Ea este un spirit liber, o fiinta a cerului, iar Brad este genul care o ancoreaza pe pamant, asa cum fac si copii. Ei o opresc sa nu pluteasca in deriva.

Un lucru amuzant despre Jolie este ca, in perioada in care l-a adoptat pe Maddox, aceasta declara ca va fi o mama casnica si va ramane acasa sa aiba grija de copii. Realitatea este ca este o mama municitoare, cu un salariu de 20 de milioane de dolari pe film.

Daca stam sa ne gandim cine are grija de copii, trebuia sa avem in vedere ca lui Brad Pitt nu i se spune Domnul Mama degeaba. In timp ce Angelina sarea de pe cladiri inalte si de pe camioane petnru filmul “Salt”, sotul ei avea grija de cei sase copii – cu putin ajutor din partea unui pluton de dadaci. Localnicii din Long Island spun l-au vazut pe actor ducandu-si copii in bibloteci, cinematografe si fast-food-uri, ca un tata obisnuit.

Autorul considera ca Angelina este o persoana ocupata, cu multe pe cap. Scriitorul da ca exemplu momentul cand o cunostinta comuna a sunat-o pe actrita pentru un pranz impreuna prin ianuarie si a reusit sa ia masa cu aceasta abia prin aprilie.

Este o persoana neconventionala, dar traditionala, o facatoare de case, dar si o distrugatoare de case, inteligenta, complexa si extraordinar de naiva. Este un soi de sex-simbol post-modern.

Activistul american John Trudell spune despre ea ca “inteligenta ei este baza substantei sale”.

Concluzia autorului este ca Angelina Jolie este o persoana foarte non-hollywood pentru un membru al Hollywood-ului.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies