marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Edward Norton viseaza sa joace din nou alaturi de Brad Pitt! 10 lucruri pe care nu le stiai despre el!

Votat barbatul anului in 2003 de revista britanica GQ, specializat in personaje psihopate, vorbeste fluent spaniola, japoneza si franceza, Edward Norton este una dintre cele mai cunoscute figuri de la Hollywood.

Edward Norton viseaza sa joace din nou alaturi de Brad Pitt! 10 lucruri pe care nu le stiai despre el!

 

Vezi aici 10 lucruri pe care nu le stiai despre Edward Norton:

 

10. Recent Edward Norton s-a logodit cu iubita sa, producatoarea de film Shauna Robertson, cu care are o relatie de peste sase ani. Vestea despre aceasta logodna nu a fost dezvaluita de starul american, ci de fosta lui logodnica, cantareata Courtney Love.


9. Edward Norton a primit prima nominalizare la Oscar in 1996 pentru interpretarea din "Primal Fear". Doi ani mai tarziu a urmat cea de-a doua nominalizare la premiile Academiei de film americane pentru rolul impresionant din "American History X".

 

8. Viseaza sa faca un  nou film alaturi de Brad Pitt: cei au jucat impreuna in productia din 1999 "Fight Club - Sala de lupte" si nu au mai avut de atunci ocazia sa colaboreze la un alt proiect cinematografic.In 2000, a fost printre putinii invitati la nunta lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston, in  Malibu.

 


7. In timpul filmarilor la Fight Club (1999) regizat de David Fincher, el si Brad Pitt au luat lectii de facut sapun.


6. Joburi avute: osparat, corector si asistent manager. Pentru a se putea intretine in New York a aplicat si pentru postul de sofer de taxi, dar i-a fost refuzata licenta, deoarece nu avea varsta potrivita.

5. Specializat in personaje cu personalitati multiple, cu probleme mentale sau care se deghizeaza: Primal Fear (1996), Fight Club (1999), The Score (2001), The Incredible Hulk (2008), American History X (1998), Death to Smoochy (2002).

4. Daca nu devenea actor, i-ar fi placut sa fie pilot.

3. A fost nominalizat de doua ori la Oscar inainte sa implineasca 30 de ani.

 

2. I-a dedicat filmul "Keeping the Faith" (2000) mamei sale care a murit in 1997 din cauza cancerului.

1. A refuzat rolul din Hulk in 2003, dar l-a acceptat pe cel din 2008 din filmul The Incredible Hulk.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies