marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Animatia The Croods a cucerit publicul din Romania: ce incasari a facut la debut filmul cu Emma Stone si Nicolas Cage

Filmul de animatie "Croods" a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 637.691 de lei si 32.392 de spectatori, informeaza Asociatia Film Romania.

Animatia The Croods a cucerit publicul din Romania: ce incasari a facut la debut filmul cu Emma Stone si Nicolas Cage

 

Prezentand odiseea unei familii din preistorie care incearca sa isi asigure supravietuirea si beneficiind de vocile unor actori cunoscuti precum Nicolas Cage si Emma Stone, animatie The Croods a obtinut incasari de 44,7 milioane de dolari de vineri pana duminica, in box office-ul nord-american.

 

Pe locul al doilea s-a clasat o alta premiera, "Jack si uriasii/ Jack the Giant Slayer", care a avut incasari de 510.329 de lei si 23.956 de spectatori. Un conflict stravechi este pe cale sa reinceapa atunci cand fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greseala un portal prin care uriasii mitologici pot patrunde in lumea noastra. Odata ajunse pe pamant, razbunatoarele creaturi o rapesc pe frumoasa printesa Isabelle (Eleanor Tomlinson) si planuiesc sa cucereasca intreaga omenire. Tanarul Jack este cel care va trebui sa conduca misiunea de salvare a acesteia si sa ii invinga pe uriasi chiar pe taramul lor.

 

 

 

 

Pe locul al treilea s-a clasat liderul de weekendul trecut, "Grozavul si puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful", care a avut incasari de 264.012 lei si 12.369 de spectatori. Cu un buget de productie estimat la 200 de milioane de dolari, acest film SF i-a atras pe spectatori in salile de cinematograf gratie unei distributii de zile mari, in care stralucesc Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams si Mila Kunis. Filmul prezinta aventurile lui Oscar Diggs, un magician de circ lipsit de anvergura, care pleaca la bordul unui balon cu aer cald din Kansasul sau natal si prafuit pentru a se stabili in extravagantul Taram al lui Oz, unde pretinde ca este marele magician asteptat de toti locuitorii acelei tari.

 

 

 

Pe locul al patrulea din clasament se regaseste o alta premiera, "Cursa infernala/ Vehicle 19", care a avut incasari de 252.366 de lei si 12.945 de spectatori. Ajuns intr-un oras strain, un detinut eliberat pe cautiune (Paul Walker, franciza "Fast & Furious") inchiriaza fara sa stie o masina care-l arunca intr-o cursa infernala atunci cand descopera in portbagaj un "pasager" nedorit, o femeie legata de maini si de picioare. Pentru ca a inchiriat masina care nu trebuia, se trezeste acum pe urmele lui cu toata politia, care vrea cu orice pret ca femeia din masina sa nu ajunga sa depuna marturie intr-un caz care implica politisti corupti.

 

Pe locul al cincilea se regaseste "Pozitia copilului", cu incasari de 129.609 lei si 8.626 de spectatori. Filmul regizat de Calin Peter Netzer este primul lungmetraj autohton care a obtinut premiul Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin. In total, in weekend, cinematografele romanesti au avut incasari de 2.323.363 de lei si 121.864 de spectatori.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies