marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anna Gunn: Am fost bolnava in timp ce filmam Breaking Bad. Actrita a dezvaluit cum este sa fii cea mai detestata femeie de pe micile ecrane

Anna Gunn a reusit sa surprinda pe toata lumea duminica seara, la premiile Emmy. Aparitia ei a intors capetele mai ales pentru ca vedeta din Breaking Bad este mult mai slaba decat o stiu fanii.

Anna Gunn: Am fost bolnava in timp ce filmam Breaking Bad. Actrita a dezvaluit cum este sa fii cea mai detestata femeie de pe micile ecrane

Intr-un interviu pentru Huffington Post, actrita a dezvaluit problemele de sanatate prin care a trecut si cum i-a fost afectat corpul: "Eram bolnava in timpul filmarilor si asta mi-a afectat greutatatea. Mi-au dat cortizon si Slava Domnului, am revenit la greutatea mea initiala".
 

In ultimul sezon, actrita apare cu cateva kilograme in plus, iar fanii s-au revoltat imediat pe Twitter, tinand cont ca personajul ei este unul dintre cele mai nefericite.

 


 

 


Actrita de 45 de ani, care in serial joaca rolul Skyler White, sotia lui Walter, s-a ferit sa spuna prea multe despre afectiunile ei si n-a intrat deloc in detalii. "Am doi copii si fac Pilates. E suficient ca sa slabesc" a glumit actrita.


Duminica seara a fost o noapte importanta pentru ea, dupa ce a primit premiul Emmy pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial de drama. In cei 5 ani de difuzare, personajul ei a ajuns pe lista celor mai detestate din istoria televiziunii. Fanii s-au revoltat si au creat pagini intregi impotriva ei.

 


 

 

De curand, actrita a vorbit pentru New York Times despre provocarile personajului ei si ce inseamna sa fii cea mai detestate femeie de pe micile  ecrane: "Exista pagini intregi dedicate urii impotriva personajului meu. Dar uitandu-ma peste ele, mi-am dat seama ca este vorba despre perceptia indivizilor asupra femeilor si a nevestelor, in general. Skyler nu s-a conformat unor tipare, ea a devenit un test pentru societate, schimband regulile si devenind propria stapana" a spus aceasta.

 

 

Duminica seara, pe 29 septembrie, va fi difuzat ultimul episod din serial in SUA. Ultimul episod va putea fi vazut si pe voyo.ro, luni, imediat dupa difuzarea din SUA.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies