marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Breaking Bad va avea un spin-off: ce personaj celebru va aparea in noul serial

Ajuns aproape de final, Breaking Bad a creat o adevarata dependenta in intreaga lume, cele opt episoade din ultimul sezon fiind asteptate cu nerabdare de toata lumea. In octombrie 2011, inainte de a incepe cel de-al cincilea si ultimul sezon al seriei, Vince Gilligan a dat un interviu celor de la The Hollywood Reporter in care a explicat de ce serialul va intra in istorie si va reprezenta un punct de reper in televiziune.

Breaking Bad va avea un spin-off: ce personaj celebru va aparea in noul serial

Pentru a nu priva fanii de placerea de a-si urmari (macar unul) din personajele preferate, dupa terminarea serialului de succes Breaking Bad care s-a numarat printre cele mai bune seriale ale anului 2012, producatorii de la Sony Pictures Television pregatesc un spinoff.


Dupa indelungate tratative cu cei de la Sony Pictures Television, AMC au reusit sa obtina o continuare a serialului Beaking Bad care se va concentra in jurul popularului personaj Saul Goodman si care se va numi Better Call Saul iar episoadele vor avea o durata de 60 de minute.


Din distributia seriei va face parte Bob Odenkirk care l-a interpretat pe Saul in cateva sezoane, Peter Gould va avea rolul de scriitor-producator intrucat el a fost cel care a creat personajul principal al serialului Breaking Bad iar Vince Gilligan care a conceput spinoff-ul alaturi de Gould va ramane implicat in proiect dorindu-si sa il duca la bun sfarsit.

 

 

 


In ceea ce priveste distribuirea filmului catre public, in afara de AMC, au avut loc discutii si cu cei de la Netflix care au venit cu oferte destul de bogate.


Stirile despre aparitia spinoff-ului au aparut odata cu apropierea de final a seriei Breaking Bad care se va termina in mai putin de o luna. „Intreaga productie Breaking Bad a fost geniala asa cum am observat de-a lungul episoadelor si nu cred sa existe vreun alt serial care sa fi avut un succes mai mare decat acesta,in august atingand un numar record de 5.9 milioane de telespectatori” declara criticul tv Tim Goodman de la The Hollywood Reporter. Saul Goodman este un procuror care devine avocatul lui Walter White

 

 


Aparitia spinoff-ului ii va salva cu siguranta de la dezastru pe cei de la AMC care au intampinat probleme la lansarea dramei Low Winter Sun care a pierdut mai bine de 50% din publicul de care se bucura Breaking Bad. In incercarea de a se redresa, AMC va lansa in 2014 inca doua noi drame: Halt &Catch Fire si Turn.


Saul a aparut pentru prima data in Breaking Bad in 2009 in episodul „Better Call Saul” facand din personajul lui Odenkirk unul dintre cele mai iubite aparitii ale seriei.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies