marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anna Paquin: starul din serialul True Blood va juca in X-Men: Days Of Future Past

Al saselea film din seria mutantilor super eroi, X-men isi anunta noua distributie: Anna Paquin, Ellen Page si Shawn Ashmoreli se alatura lui James McAvoy, Michael Fassbender si Jennifer Lawrence.

Anna Paquin: starul din serialul True Blood va juca in X-Men: Days Of Future Past

Bryan Singer, cel care a lucrat ca regizor la filmele X-men din 2000 si 2003 si ca scenarist la X-Men: First Class din 2011, se va ocupa de regia lui X-Men: Days Of Future Past. Paquin si Ashmore se intorca in universul mutantilor in rolurile lui Rogue si Iceman, in timp ce Ellen Page va relua rolul lui Kitty Pryde, scrie Total Film.

 

X-Men: Days of Future Past are deja un scenariu scris de Simon Kinberg si se va lansa pe 18 iulie 2014.

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare. In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

 

In 2011, X-Men: First Class, al cincilea film din seria super eroilor mutanti, a facut incasari mondiale de peste 350 de milioane de dolari.


De la premiera din anul 2000, cele 5 filme, X-Men, X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand, X-Men Origins: Wolverine si X-Men: First Class au obtinut incasari mondiale de peste 1.8 miliarde de $ potrivit box-officemojo.com.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies