marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Hathaway, sclipitoare la premiera filmului The Dark Knight Rises: "E cel mai bun film pe care l-am vazut anul acesta"

Anne Hathaway si Marion Cotillard au stralucit luni seara in New York la premiera mult asteptatului film The Dark Knight Rises.

Anne Hathaway, sclipitoare la premiera filmului The Dark Knight Rises: E cel mai bun film pe care l-am vazut anul acesta


GALERIE FOTO: Imagini de la premiera filmului The Dark Knight Rises!


Pe covorul rosu au defilat toti actorii din productia care incheie trilogia regizata de Chrisopher Nolan. Multumiti de recenziile fabuloase realizate de presa americana si britanica, actorii Gary Oldman, Anne Hathaway, Christian Bale Morgan Freeman, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt si Marion Cotillard au afisat zambete largi pe covorul rosu.


In centrul atentiei a fost bineinteles Anne Hathaway care a strans laude incinse din partea criticilor americani care au cazut de acord ca a facut o interpretare excelenta in rolul lui Catwoman. Anne Hathaway si Marion Cotillard si-au facut aparitia in rochii albe la evenimentul de la Lincoln Square Theater.
 


Anne Hathaway a declarat ca pentru acest rol, pe care l-a visat mult timp, s-a antrenat mai bine de 10 luni.

„Nu imi doream in mod special sa arat intr-un fel. A trebuit sa invat si sa lupt. A trebuit sa invat sa fiu puternica. In asemenea situatii apar uneori un fel de indicatii clare ale modului in care trebuie sa arati. Felul in care s-a lucrat cu mine la acest film a fost ceva de genul <Invata ce trebuie sa faci si apoi, indiferent de felul in care arati, asa va arata si personajul>. Ca femeie, m-am simtit protejata in felul asta”, a mai spus Hathaway.
 


"Nu spun asta ca membru al distributiei. Spun asta ca membru al Academiei. Pana acum, e cel mai bun film pe care l-am vazut anul acesta. Cred ca (Chrisopher Nolan) a aratat ca un film bazat pe o benzi desenate poate fi o productie cinematografica epica si extraordinara”, spune Anne Hathaway.

Regizorul Chrisopher Nolan a fost atat de impresionat de ea incat a declarat ca Anne Hathaway merita un film special in care sa spuna povestea lui Catwoman.

The Dark Knight Rises, care premiera in cinematografele noastre pe 27 iulie, va fi filmul cu supereroi cu cele mai mari sanse la un Oscar, scrie accesshollywood.com.
 

In 2008, The Dark Knight nu era nominalizat la Oscar, la categoria cel mai bun film (Heath Ledger primea, postum, premiul pentru rol secundar), dar anul urmator numarul de productii nominalizate era marit la 10 tocmai pentru a face loc si filmelor comerciale de succes.
 


Triplu nominalizat la Oscar, Nolan a declarat in urma cu cateva zile ca pentru el Batman reprezinta un simbol, nu un super erou  si ca a fost inspirat in realizarea acestei trilogii de Lord of The Rings.

 

"Trilogia Stapanul Inelelor a fost intr-un colt al mintilor noastre tot timpul cat am lucrat la filmele cu Batman. Ceea ce a facut Peter Jackson a fost complet diferit. El a avut intreaga poveste pentru toate cele trei filme. A fost capabil din punct de vedere fizic sa le filmeze pe toate deodata. Nu ma pot imagina pe mine facand asta. Este una dintre marile realizari in cinematografie“.


GALERIE FOTO: Imagini de la premiera filmului The Dark Knight Rises!
 


Sursa foto: Getty


 



Modifică setările cookies