marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anne Heche, în stare critică după un accident auto grav

Actrița cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie's Choice" şi "Vanished" a fost spitalizată de urgență, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de o casă, care ulterior a luat foc.

Anne Heche, în stare critică după un accident auto grav
Actriţa americană Anne Heche, nominalizată la Premiile Emmy, se află în stare gravă, după ce a fost implicată într-un accident auto grav. Potrivit autorităților, aceasta a intrat cu mașina ei într-un garaj, după care a accelarat și s-a izbit într-o clădire, iar impactul a pricinuit explozia autoturismului, provocându-i lui Heche arsuri grave.
 
Departamentul de Pompieri din Los Angeles (LAFD) a raportat accidentul ca având loc vineri, pe South Walgrove Avenue. Conform raportului, 59 de pompieri au sosit la faţa locului şi au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge incendiul.


Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a suferit arsuri mari pe suprafața corpului și a fost luată cu ambulanța pe targă. Acum este intubată, la secția de Terapie intensivă.
 
Din imaginile publicate de la locul accidentului, vedem cum autoturismul marca Mini Cooper Clubman a ars în mare parte, iar lângă bordul mașinii este o sticlă de vodcă. Iar, potrivit unei înregistrări, vedeta a accelerat pe strada Mar Vista, cu numai câteva momente înainte ca mașina ei să se izbească de o casă, explodând apoi.

 


În concluzie, Anne Heche a făcut două accidente – unul când a intrat într-un garaj dintr-un complex rezidențial din Mar Vista, LA, și altul când s-a izbit de peretele unei case. După primul incident, localnicii i-au sărit în ajutor și un bărbat chiar i-a spus vedetei să se dea jos din mașină, însă ea a ignorat sfatul și a făcut al doilea accident, mult mai grav.

Un reprezentant al actriţei Anne Heche a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect la momentul la care a fost contactat de Los Angeles Times.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies