marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anthony Hopkins si Ian McKellen vor juca pentru prima data impreuna, in 2015, intr-un film produs de Starz, cei care au lansa serialul Spartacus

Anthony Hopkins si Ian McKellen, doi actori de legenda ai cinematografiei britanice, vor juca pentru prima data impreuna, intr-un lungmetraj de televiziune intitulat "The Dresser", care va fi turnat in 2015, informeaza site-ul revistei Variety.

Anthony Hopkins si Ian McKellen vor juca pentru prima data impreuna, in 2015, intr-un film produs de Starz, cei care au lansa serialul Spartacus

Acest proiect va fi produs de postul de televiziune Starz in colaborare cu grupul BBC. Informatia a fost confirmata vineri prin intermediul unui anunt facut de reprezentantii postului Starz, in orasul californian Pasadena, la o reuniune organizata de Asociatia criticilor de televiziune.

 

"The Dresser" reprezinta adaptarea pentru micul ecran a piesei de teatru omonime, scrisa de Ronald Harwood. Cu o actiune plasata in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, piesa se inspira din experienta personala a lui Harwood, care a fost valetul personal al actorului si managerului de teatru Donald Wolfit.

 

 

 

Anthony Hopkins va interpreta rolul lui Donald Wolfit, iar Ian McKellen pe cel al valetului acestuia, Norman.

 

Aceeasi piesa de teatru a fost adaptata in anul 1983 intr-un film pentru marele ecran, regizat de Peter Yates, in care rolurile principale au fost jucate de Albert Finney si Tom Courtenay. Filmul de televiziune "The Dresser" va fi regizat de Richard Eyre, iar filmarile vor debuta in acest an, la Londra.

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies