marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Antonio Banderas: actorul va juca intr-un film despre drama celor 33 mineri din Chile prinsi in subteran timp de 2 luni si misiunea spectaculoasa de salvare

Actorul spaniol Antonio Banderas va juca intr-un film ce va fi produs la Hollywood, despre drama celor 33 de mineri chilieni care au reusit sa supravietuiasca dupa ce au ramas blocati intr-o mina din desertul Atacama, timp de peste doua luni, in 2010.

Antonio Banderas: actorul va juca intr-un film despre drama celor 33 mineri din Chile prinsi in subteran timp de 2 luni si misiunea spectaculoasa de salvare

Banderas va juca in acest film regizat de Patricia Riggen, intitulat "Los 33", care spune povestea celor 33 de mineri ramasi captivi in subteran si prezinta misiunea de salvare a acestora, informeaza contactmusic.com.

 "Antonio Banderas va face parte din echipa noastra de actori. Suntem foarte fericiti sa il avem in distributie. Insa el este doar primul nume mare care a fost confirmat. Vor urma multe altele" , a declarat regizoarea Patricia Riggen pentru publicatia britanica Daily Star Sunday.

Cei 33 de mineri chilieni au ramas 69 de zile blocati in subteran, la o adancime de peste 700 de metri, intr-o mina din San José, aflata la o distanta de 800 de kilometri in nordul capitalei Santiago de Chile. Ei au reusit sa supravietuiasca prin rationalizarea portiilor de alimente pe care le aveau asupra lor si au fost salvati in urma unei operatiuni de salvare spectaculoase, printr-un tunel care are o lungime de 622 de metri.



Antonio Banderas a aparut recent in filmul "Pielea in care traiesc/ La piel que habito" de Pedro Almodovar, care a fost intens laudat de critici.  Anul trecut, Banderas si-a imprumutat vocea pentru celebrul motan din animatia Puss in Boots, care a facut incasari globale 554 de milioane de dolari.

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies