marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anuntul pe care l-a facut Robert Downey Jr ii va dezamagi pe fani: "Nu exista planuri pentru Iron Man 4"

Seria Iron Man l-a transformat in cel mai popular star de cinema pe Robert Downey Jr. si a deschis o noua etapa pentru filmele cu super eroi. Alfat la Festivalul de la Toronto, acolo unde isi lanseaza noul film, The Judge, Robert Downey Jr. le-a spulberat toate sperantele fanilor sai.

Anuntul pe care l-a facut Robert Downey Jr ii va dezamagi pe fani: Nu exista planuri pentru Iron Man 4

Actorul de 49 de ani a anuntat oficial ca nu exista planurie pentru Iron Man 4. "Nu exista planuri pentru Iron Man 4." a spus acesta pentru Variety. Intrebat daca exista un actor care sa il inlocuiasca, acesta a raspuns: "Ar fi o idee sa fiu eu directorul de casting, nu? Imi place ideea asta, ca as decide eu". Iron Man 3 a reusit o perfomanta incredibila in box-office, cu 1.2 miliarde de dolari si este unul dintre cele mai profitabile filme din toate timpurile.

 

 



Robert Downey Jr
a semnat cu cei de la Disney si Marvel contract pentru inca doua filme din seria The Avengers, unde isi va relua rolul supereroului Iron Man, insa nu a discutat nimic despre inca un film de sine statator cu Tony Stark/Iron Man. Filmarile pentru The Avengers 2 tocmai s-au incheiat in Marea Britanie, iar filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe 1 mai 2015.

 


Intre timp, Robert Downey Jr a revenit la rolurile serioase cu filmul The Judge, in care joaca alaturi de Robert Duvall.  Filmul The Judge a deschis editia din acest an a Festivalului de Film de la Toronto. Pelicula a primit recenzii mixte, insa criticii au luadat interpretarile celor doua staruri. The Judge, regizat de David Dobkin, spune povestea unui avocat care se intoarce in casa copilariei pentru a descoperi ca tatal sau, judecator de profesie, este suspectat de crima.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies