marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae s-au căsătorit la Veneția

După doar un an de relație, cei doi au devenit soț și soție.

Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae s-au căsătorit la Veneția
Weekendul trecut, actrița Anya Taylor-Joy și iubitul ei, muzicianul Malcolm McRae, s-au căsătorit într-un palat din Veneția, în prezența mai multor prieteni la fel de celebri, scrie presa internaționă.
 
În februarie 2022, cuplul și-a făcut debutul oficial pe covorul roșu la petrecerea Vanity Fair de decernare a premiilor Oscar, iar mai târziu, în iunie, se auzea că s-ar fi logodit, atunci când vedeta din „The Witch“ a fost văzută purtând un inel cu diamant. Ba chiar, în iulie 2022, au apărut zvonuri intense care susțineau că actrița din serialul „The Queen’s Gambit“ și rockerul s-au căsătorit în secret înainte ca ea să plece în Australia pentru a filma „Mad Max: Furiosa“ – peliculă care a intrat acum în postproducție și va avea premiera în 2024.
 
Acum, însă, Anya și Malcolm chiar și-au legat destinele într-un palat istoric din orașul italian la sfârșitul săptămânii trecute și au avut pe lista de invitați figuri precum modelul Cara Delevingne și actrița Julia Garner.


 
„În sfârșit, am găsit pe cineva care este fericit să citească cu mine în liniște. Practic, avem 80 și șapte ani în același timp și funcționează foarte bine“, a declarat actrița Anya Taylor-Joy într-un interviu acordat revistei „British Vogue“ în 2022, vorbind pentru prima dată despre relația ei cu Malcolm McRae.
 
În ziua cea mare, actrița în vârstă de 29 de ani a purtat o rochie neconvențională. Deși silueta era mai degrabă clasică și romantică, cu un corset fără bretele, o fustă largă și un voal alb, culoarea bej și aplicațiile de păsări și flori au fost cele care au dat ținutei sale o notă distinctivă.


FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies