marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Spacey a ajuns pe mâna medicilor cu suspiciune de infarct

Protagonistul serialului „House of Cards“ a fost internat într-un spital din Uzbekistan.

Kevin Spacey a ajuns pe mâna medicilor cu suspiciune de infarct
Kevin Spacey le-a tras o sperietură zdravănă participanților la Festivalul Internațional de Film de la Tașkent, în Uzbekistan, când a fost transportat de urgență, de teama unui stop cardiac. 
 
Fostul star al serialului „House of Cards“, în vârstă de 64 de ani, tocmai vizita Muzeul Afrasiab din Samarkand, când a acuzat o amorțeală a brațului stâng timp de „aproximativ opt secunde“, un semn care a fost asimilat unui simptom al unui posibil infarct, notează cei de la publicația „The Sun“. El a fost dus imediat la un centru medical pentru a-și evalua starea și a fi supus unor teste.
 

 

Cu toate acestea, medicii care l-au examinat au exclus posibilitatea producerii unui atac de cord și acesta a fost externat, revenind chiar la eveniment și liniștindu-i pe participanții la festival.

Întrebat cum se simte după externare, Kevin Spacey a spus că „acest lucru m-a făcut să mă gândesc pentru un moment la cât de fragilă este viața pentru noi toți“.


 
Acest incident din viața actorului survine după ce acesta a fost achitat la sfârșitul lunii iulie de cele nouă acuzații de infracțiuni sexuale cu care era acuzat, ceea ce l-a făcut să piardă rolul principal al lui Frank Underwood în serialul „House of Cards“, iar studiourile i-au închis porțile. Acum, el face toate eforturile pentru a-și salva cariera, chiar și mergând la festivaluri de film cărora altădată nu le-ar fi dat curs.

FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies