marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Apariție de gala a lui Jennifer Garner alături de fiica sa, la dineul de stat de la Casa Albă

Actrița a onorat invitația de-a lua parte la primul astfel de eveniment organizat de actualul președinte american, alături de fiica sa cea mare, Violet.

Apariție de gala a lui Jennifer Garner alături de fiica sa, la dineul de stat de la Casa Albă
Primul dineu de stat oferit de soții Jill și Joe Biden de la învestire a reunit la Casa Albă politicieni, jurnaliști, afaceriști, sportivi și artiști, în frunte cu invitații de seamă, Brigitte și Emmanuel Macron, cuplul prezidențial francez. Pe lista celor invitați ne-am bucurat s-o vedem și pe actrița Jennifer Garner, sosită la eveniment alături de fiica sa cea mare, Violet.
 
Actrița în vârstă de 50 de ani și fiica sa, acum în vârstă de 17 ani, au făcut impresie în ținutele lor de seară all black. Garner a purtat o rochie lungă Ralph Lauren, cu accente de paiete, accesorizată cu pantofi cu platformă, în timp ce Violet s-a dezvăluit într-o nouă lumină, strălucind într-o rochie Carolina Herrera, cu decolteu în formă de inimă. La fel ca mama ei, a ținut o poșetă neagră și și-a asortat look-ul cu pantofi cu toc cu vârf ascuțit.
 
Dar cel mai frumos accesoriu a fost acel zâmbet afișat și faptul că s-au ținut de mână atunci când au sosit la eveniment.

 

 

Garner și Violet s-au numărat printre cei aproximativ 400 de invitați care au participat la dineul de stat. Printre ceilalți participanți notabili s-au numărat Julia Louis-Dreyfus, Anna Wintour, John Legend și soția sa, Chrissy Teigen, care este însărcinată din nou, Stephen Colbert și soția sa, Evelyn McGee-Colbert și alții.

 
Aceasta este prima ieșire de gala a lui Violet, sora cea mare a Seraphinei (13) și a lui Samuel (10), ceilalți doi copii ai lui Jennifer Garner și ai lui Ben Affleck. Cei doi s-au despărțit în 2015 și au divorțat legal în 2018, după 10 ani de mariaj. 
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto


Modifică setările cookies