marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aparitie fabuloasa a Monicai Bellucci la Festivalul de la Venetia. Cum arata frumoasa actrita la 51 de ani. GALERIE FOTO

Varsta este doar un... detaliu.  La 51 de ani, Monica Belluci a avut inca o aparitie fabuloasa pe covorul rosu, la Venetia!

Actrita joaca in cel mai recent film al lui Emir Kusturica, "On The Milky Road".

Aparitie fabuloasa a Monicai Bellucci la Festivalul de la Venetia. Cum arata frumoasa actrita la 51 de ani. GALERIE FOTO

Aceasta a fost ultima pelicula din competitia oficiala de la Festivalul de Film din orasul laguna.

Monica Bellucci a pasit cu farmec si stil pe covorul rosu, purtand o rochie din dantela, violet, lunga pana la pamant, potrivit Stirile ProTV.


Frumoasa italianca a venit la premiera alaturi de cineastul bosniac Emir Kusturica, dar si rivala din film, interpretata de actrita sarba Sloboda Micalovici.


In vremea razboiului, laptarul interpetat de Kusturica trece lina frontului pentru a le duce soldatilor produsele sale. O frumoasa din sat - personajul lui Micalovici - il iubeste si spera sa se cunune cu el in ziua in care se va intoarce acasa fratele ei, erou de razboi.

Numai ca si fratele e pregatit de insuratoare. Iar aparitia celei care ar urma sa-i fie sotie, o misterioasa italianca, rastoarna totul. Laptarul si straina sunt prinsi intr-o fantastica aventura, cu iubire interzisa, pasiune si pericol.


In tot filmul, Monica Belucci vorbeste in sarba. Dar nu asta a fost pentru ea principala provocare.

Emir Kusturica: "Cel mai greu obstacol a fost apa rece. A fost mult pana s-a obisnuit, pentru ca apoi inota tot timpul."



Monica Bellucci
: "Pentru Emir Kusturica, scenariul este doar o baza de pornire. Urmeaza multa improvizatie, pentru ca el venea dimineata cu o noua idee si trebuia sa fim pregatiti. A fost o provocare, dar a fost si interesant si frumos sa lucrez cu el, pentru ca este un artist eclectic."



"On The Milky Road"
a fost ultimul dintre cele 20 de filme prezentate in competitie la Festivalul de la Venetia.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies