marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ar putea fi cel mai mare casting din istoria cinematografiei. Studiourile Disney "vaneaza" 2500 de actori pentru rolul tanarului Han Solo

Studiourile Disney au planuri mari cu franciza Star Wars, pe care vor sa o tina pe marile ecrane multi ani de acum incolo. Cei de la Hollywood Reporter noteaza intr-un material special ca studiourile Disney organizeaza cel mai mare casting pentru a gasi actorul perfect sa intruchipeze pe tanarul Han Solo.

Ar putea fi cel mai mare casting din istoria cinematografiei. Studiourile Disney vaneaza 2500 de actori pentru rolul tanarului Han Solo

Hollywood Reporter anunta ca Disney face un casting urias, cu 2500 de actori, pentru a-l gasi pe cel ideal sa il joace pe tanarul Han Solo. O parte din cei din industrie spun chiar ca acesta ar putea fi cel mai mare casting facut vreodata, relateaza Hollywood Reporter.

 

Printre numele vehiculate ca fiind dorite la casting se numara Aaron Taylor-Johnson  ("Godzilla"), Dave Franco ("Neighbors"), Ansel Elgort ("The Fault In Our Stars"), Jack Reynor ("Transformers: Age of Extinction") dar si Logan Lerman ("Fury").

 

"Este cel mai usor casting pentru participanti, vor sa ii vada pe toti" a spus un agent pentru Hollywood Reporter. Aceasta decizie este o schimbare la 180 de grade pentru Disney si Lucasfilm, fata de castingurile realizate pentru Star Wars: The Force Awakens. In acest caz, producatorii au mizat pe actori seminescunoscuti in rolurile tinerilor.


Disney pregateste un film spin-off, care sa spuna exclusiv povestea lui Han Solo. Filmarile vor incepe abia in ianuarie 2017, urmand ca filmul sa ajunga in cinematografe pe 25 mai 2018, iar regia va fi semnata de Phil Lord si Chris Miller. Filmul, considerat un proiect top secret in acest moment si este cunoscut in industrie sub numele de "Red Cup".  Producatorii cauta actori cu varsta cuprinsa intre  18 si 23 de ani. Conform informatiilor, castingul nu se limiteaza doar la actori americani.

 

Intre timp, fanii uneia dintre cele mai iubite francize, se vor delecta cu filmul care deschide un nou viitor pentru aceasta francize, Star Wars: The Force Awakens, ce intra in cinematografele din Romania incepand cu 18 decembrie 2015.

 
Filmul ii are in distributie pe Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Max Von Sydow. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams si Bryan Burk sunt producatorii, avandu-i pe Tommy Harper si Jason McGatlin drept producatori executivi. Scenariul este semnat de J.J. Abrams & Lawrence Kasdan si Michael Arndt.

 

 

 

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies