marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harrison Ford, ovationat minute in sir de catre fani. Actorul a prezentat noul film Star Wars la Comic-Con: "Au trecut 30 de ani, dar ma simt grozav"

Harrison Ford a aparut pentru prima data in public dupa ce a fost ranit in accidentul de avion, din martie, la San Diego, acolo unde a inceput editia din acest an a conventiei Comic-Con,

Harrison Ford, ovationat minute in sir de catre fani. Actorul a prezentat noul film Star Wars la Comic-Con: Au trecut 30 de ani, dar ma simt grozav

"Sunt bine" - si-a linistit fanii actorul in varsta de 72 de ani. El a urcat pe scena la Conventia filmelor de aventuri de la San Diego, alaturi de alti doi eroi ai filmului original, care a deschis seria SF Razboiul Stelelor.
 

Dupa 30 de ani, Harison Ford il interpreteaza din nou pe celebrul Han Solo, acum in episodul VII al seriei - Trezirea Forţei. "Razboiul Stelelor este cu adevarat 'steaua', anul acesta la Comic-Con. Cu familii intregi costumate, scutere tematice si chiar robotei."

 

 

Suvenirurile care copiaza recuzita din "Razboiul stelelor" sunt la mare cautare: blanuri stil Chewbacca, ori accesorii prin care poti sa-ti transformi catelul intr-un mic Yoda. Iar acestea sunt uniformele soldatilor din maleficului Imperiu.
 

"Piciorul meu... Piciorul meu tocmai a pasit aici. Serios, sunt bine, multumesc de intrebare". Harrison Ford s-a ales cu fracturi la glezna si la pelvis, in martie, cand a efectuat o aterizare de urgenta cu avionul sau de mici dimensiuni, pe un teren de golf.


A venit la festivalul Comic-Con de la San Diego alaturi colegii de distributie din filmul original - Mark Hamill si Carrie Fisher. Trioul - care ii interpreteaza pe Han Solo, Luke Skywalker si Printesa Leia - isi reia rolurile in noul episod al odiseei SF.

 

 

"Ar trebui sa ma simt ridicol. Au trecut vreo 30 de ani si am mai crescut si eu..." "Interpretez din nou un rol pe care l-am facut in urma cu atata timp, dar va marturisesc ma simt grozav."

Ca sa mai domoleasca nerabdarea fanilor realizatorii au prezentat cateva imagini din spatele scenei, de la filmarile pentru "Trezirea Fortei", care va avea premiera pe 18 decembrie.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies