marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold is back in primul trailer pentru Terminator: Genisys. Razboiul dintre oameni si masinarii este devastator: cum arata eroii Sarah Connor si John Connor

Arnold is back. Asa cum a promis in filmele originale, Arnold s-a intors in seria filmelor Terminator, in rolul cyborg-ului T-800, un rol care i-a definit cariera. Primul trailer pentru Terminator: Genisys arata spectaculos si promite sa devina un clasic al genului, asa cum o facea originalul Terminator in urma cu trei decenii.

Arnold is back in primul trailer pentru Terminator: Genisys. Razboiul dintre oameni si masinarii este devastator: cum arata eroii Sarah Connor si John Connor

"If we die tonight, mankind dies with us." (John Connor, "Terminator Genisys")

 

Una dintre cele mai cunoscute francize din istorie este readusa la viata intr-un mod spectaculos. La 30 de ani de la premiera filmului Terminator, in regia lui James Cameron, considerat unul dintre filmele care a schimbat si influentat evolutia cinematografiei, ne reintoarcem in trecut, dar si in viitor, in Terminator: Genisys.

 

 

 

 

Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney si Jason Clarke sunt eroii filmului regizat de  Alan Taylor. Primul trailer lansat are de toate: vedem o lume apocalipitca, in care continua razboiul dintre oameni si masinarii. Arnold face cascadorii spectaculoase: sare dintr-un elicopter direct intr-un alt elicopter, iar Emilia Clarke duce mai departe cu mandrie imaginea de eroina dura a celebrei Sarah Connor, ce a fost interpretata de Linda Hamilton in "Terminator 2". In una dintre imagini, Arnold apare intinerit complet si mult mai musculos.

 

 

 

Este clar ca Genisys este diferit de celelalte parti din serie. Fiind un reboot, este mult mai amplu atat ca actiune, cat si ca efecte speciale. Los Angeles-ul din 2029, imaginat de Alan Taylor, e un loc dezolant, periculos si controlat de SkyNet. John Connor duce trupele rezistentei in subteran, de unde planuieste sa salveze omenirea si sa schimbe cursul evenimentelor.

 

Insa, ceea ce dezvaluie cu adevarat nou acest trailer este masina timpului prin care Kyle Reese se intoarce in timp ca sa o salveze pe Sarah Connor.

 

 

 

Arnold Schwarzenegger revine cu acest prilej in rolul faimosului T-800 in Terminator Genisys. Alaturi de acesta, in "Terminator: Genisys" vor aparea Emilia Clarke, in rolul Sarah Connor, si Jason Clarke, care il va interpreta pe John Connor. Actiunea are loc in 2029, cand John Connor conduce fortele de rezistenta impotriva masinariilor. Acesta se teme ca masinariile vor pune capat rasei umane. Astfel, el il trimite pe soldatul lui loial, Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in trecut, in 1984, pentru a o salve pe mama lui, Sarah Connor (Emilia Clarke) de un Terminator, programat sa o ucida.

 

"Terminator: Genisys", cea de-a cincea pelicula a francizei, va avea premiera pe 1 iulie 2015

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies