marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger: actorul a devastat cu tancul personal un Mercedes in fata ziaristilor

Arnold Schwarzenegger este mandrul proprietar al unui tanc cu ajutorul caruia a facut cateva cascadorii live pentru a-si promova cel mai recent film al sau The Last Stand / Ultima reduta, pelicula ce va rula in cinematografele din Romania incepand cu 25 ianuarie.

Arnold Schwarzenegger: actorul a devastat cu tancul personal un Mercedes in fata ziaristilor

Vinerea trecuta in fata a peste 15 ziaristi Arnold Schwarzenegger a distrus complet un Mercedes urcandu-se pe el cu tancul personal, un model M47 Patton, de 50 de tone, produs intre 1951-1953. "Este acelasi tanc pe care l-am condus in armata austriaca atunci cand aveam 18 ani", a declarat actorul in varsta de 65 de ani.

 

"Intotdeauna mi-am dorit sa conduc un tanc, am invatat in armata si am fost mereu fascinat de el" a mai dezvaluit Arnold care a obtinut tancul in 1992 pentru un fel de parc tematic  - Planet Hollywood  in Las Vegas. Actorul a incercat sa atraga atentia asupra filmului The Last Stand / Ultima reduta cu care se intoarce in rol principal de action hero dupa o pauza de aproape 10 ani.


The Last Stand
marcheaza debutul in limba engleza a regizorului sud-corean Jee-woon Kim iar pentru Arnold aduce primul rol mare de la Terminator 3: Rise of the Machines din 2003.Filmul spune povestea unui serif aflat in pragul pensionarii pe nume Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), care s-a resemnat sa lupte impotriva infractorilor marunti ce opereaza in micul oras Sommerton Junction situat la granita Statelor Unite ale Americii cu Mexicul.

Atunci cand Cortez (Eduardo Noriega), cel mai cautat si faimos lider al traficantilor de droguri mexicani, reuseste sa evadeze in mod spectaculos dintr-un convoi de detinuti escortat de agenti FBI si se indreapta spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia in Mexic,  Ray Owens intrevede sansa de a-si rascumpara greselile trecutului capturandu-l pe infractor.


The Last Stand este inceptul unei generoase serii de filme de actiune la care actorul lucreaza: Arnold a terminat de curand filmarile la Ten unde joaca alaturi de Sam Worthington, Josh Holloway si frumoasa Malin Åkerman, va lansa in septembrie The Tomb alaturi de Sylvester Stallone si a anuntat ca va interpreta rolul principal intr-un remake al filmului Conan Barbarul/ Conan the Barbarian (1982).

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies