marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut: actorul s-a ingrasat si s-a vopsit pentru noul sau film

Arnold Schwarzenegger, in varsta de 65 de ani se pregateste de filmarile a doua pelicule de actiune: Unknown Soldier si Captive. Starul american si-a uimit fanii cu o tunsoare cel putin ciudata, cel mai probabil pentru unul dintre viitoarele sale roluri.

Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut: actorul s-a ingrasat si s-a vopsit pentru noul sau film


Arnold Schwarzenegger a terminat filmarile la thrillerul Ten in regia lui David Ayer, insa se pregateste de alte doua filme de actiune - Unknown Soldier si Captive, in timp ce Terminator 5 pare un vis din ce in ce mai greu de realizat pentru fani.

Arnold Schwarzenegger a fost surprins in California cu o tunsoare care-l facea de nerecunoscut, scrie dailymail.co.uk. Actorul care s-a ingrasat in ultima perioada se pregateste de The Unknown Soldier, povestea unui justitiar singuratic (Arnold Schwarzenegger), care declanseaza un adevarat razboi impotriva unui fabricant de arme lipsit de mila si impotriva armatei private a acestuia, in sud-vestul Statelor Unite ale Americii. Filmul se va lansa in 2013 iar Arnold va avea parte de cascadorii serioase la el.

Recent actorul a terminat filmarile la pelicula Ten. Scenariul lui Ten poarta semnatura lui Skip Woods (“X-Men Origins: Wolverine”, “A Good Day to Die Hard”, “Hitman”) si urmareste o trupa de elita din Brigada Antidrog, care se razboieste cu cele mai periculoase carteluri din lume. Specializata in operatiuni de teren complexe, aceasta echipa executa un raid strategic in una dintre casele conspirative ale cartelului. Ceea ce pare la prima vedere un raid tipic se transforma intr-un jaf elaborat pe care componentii Brigazii Antidrog l-au premeditat. Dupa ce fura si ascund milioane de dolari proveniti din traficul de stupefiante, membrii trupei de elita considera ca secretul lor este in siguranta, insa si-au facut dusmani puternici in urma acelei operatiuni ilegale si sunt asasinati unul cate unul de un om din umbra.



Pentru cei care nu mai au rabdare sa-l vada pe Arnold pe marile ecarne, actorul aduce in Romania pe 25 ianuarie 2013 filmul The Last Stand unde joaca alaturi de Eduardo Noriega si Forest Whitaker. The Last Stand este un western unde Arnold joaca rolul unui serif. Actiunea incepe cand liderul unei grupari criminale evadeaza din sala de judecata si se indreapta spre granita cu Mexic, iar singurul care ii poate sta in cale este seriful si echipa lui neexperimentata. Din distributie mai fac parte Harry Dean Stanton, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Luis Guzman si Jaimie Alex. Filmul are un buget de 50 de milioane de dolari.

 

Arnold in comedia Jingle All the Way (1996)

 

Sursa foto: Hepta


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies