marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold Schwarzenegger se intoarce in rolul care l-a facut celebru acum 30 de ani: cum va arata cyborgul T-800 in Terminator: Genesis

Arndol Schwarznegger a facut pentru prima data dezvaluiri despre Terminator: Genesis, al cincilea film din serie, ce urmeaza sa fie lansat anul viitor. Intr-un interviu acordat celor de la MTV, starul de 66 de ani a vorbit despre cum va arata cyborgul Terminator.

Arnold Schwarzenegger se intoarce in rolul care l-a facut celebru acum 30 de ani: cum va arata cyborgul T-800 in Terminator: Genesis

Actorul de 66 de ani a parut fericit sa ofere cateva detalii despre Terminator: Genesis", noul film din seria Terminator. Arnold se intoarce in rolul cyborgului care a facut isterie in randul cinefililor in anii '80 si a dezvaluit care sunt noile modificari.

 

 

"In primul rand, va fi interesant, pentru ca lucram cu un nou regizor. Va fi un film de actiune in toata regula. E greu la 66 de ani sa faci cascadaorii ca la 40. "Alan Taylor a fost nevoit sa realizeze o intorsatura complexa a mitului potrivit caruia a luat elemente din primele trei filme ale seriei. Asta include, aparent, o sansa de a vedea cum arata o versiune mai veche a cyborgului T-800.

 

"Modul in care personajul este construit arata faptul ca exista o masinarie in substrat. Este acest schelet metalic ce are la suprafata piele umana. Iar pielea Terminatorului imbatraneste, asemeni oricarei fiinte umane. Poate nu chiar atat de repede. Dar cu siguranta imbatraneste", a declarat Schwarzenegger.

 

 

 

 

Astfel acest lucru va usura tehnicile de machiaj si de imagistica necesare pentru a oferi personajului o infatisare mai tanara.  "Terminatorul se confrunta cu numeroase calatorii in timp, deci va exista si un T-800 mai tanar. Si apoi cu ceea ce face acel model mai tarziu, dupa ce este reprogramat, si cine este cel care se va lega de el. Deci se poate spune ca vor exista tot felul de situatii surprinzatoare si neasteptate, dar ma simt foarte bine".

 

 Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney si J.K. Simmons fac parte din noua distributie, iar Emilia Clarke o va juca pe Sarah Connor.

 

 


Franciza Terminator, foarte apreciata de fanii productiilor SF si de actiune, va continua cu o noua trilogie, al carei prim film va ajunge pe marile ecrane nord-americane pe 26 iunie 2015, au anuntat reprezentantii studiourilor Paramount Pictures. Conform celor de la Deadline, Skydance va finanta doua treimi din bugetul necesar, in timp ce Paramount adauga restul banilor. Vestea ca studioul Annapurna Pictures renunta la film a venit ca o surpriza pentru fani, mai ales ca s-au luptat foarte tare in 2011 ca sa castige drepturile.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies