marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Terminator: Genesis a ramas fara finantatorul principal,  Annapurna Pictures: compania detinuta de fiica CEO-ului Oracle a renuntat la proiect

Megan Ellison, in varsta de 27 de ani, este una dintre cele mai influente personaje din industria filmului si detine compania Annapurna Pictures, prin intermediul caruia a finantat si produs filme cunoscute ca True Grit, Her, American Hustle, The Master, dar si celebrul Zero Dark Thirty. Urmatorul mare proiect urma sa fie Terminator 5, rebootul seriei, dar conform presei american, studioul de prodeucite Annpurna Pictures a abandonat filmul.

Terminator: Genesis a ramas fara finantatorul principal, Annapurna Pictures: compania detinuta de fiica CEO-ului Oracle a renuntat la proiect

 

Annapurna Pictures, compania detinute de Megan Ellison, fiica CEO-ului Oracle, nu va mai fi co-finantator al filmului Terminator:Genesis, dupa ce s-a retras din proiect, scriu cei de la Deadline. Totusi, pelicula va primi ajutor financiar din partea fratelui ei, David Ellison, care detine compania Skydance Production si cu ajutorul celor de la Paramount Pictures.

Conform celor de la Deadline, Skydance va finanta doua treimi din bugetul necesar, in timp ce Paramount adauga restul banilor. Vestea ca studioul Annapurna Pictures renunta la film a venit ca o surpriza pentru fani, mai ales ca s-au luptat foarte tare in 2011 ca sa castige drepturile. Megan Ellison a oferit o explicatie pentru decizia lor brusca.

 


 

"Ne incanta acest proiect si directia in care merge, dar in acest moment, ne preocupa cel mai mult productiile indepedente si pe asta ne axam" a spus Ellison.Filmul ramane in continuare in picioare, va fi regizat de Alan Taylor (Game of Thrones, Thor: The Dark World si ii are in distributie deja pe Emilia Clarke in rolul lui Sarah Connor, iar Jason Clarke il va juca pe John Connor. Arnold Schwarzenegger se va intoarce in rolul Terminator.

 


Terminator: Genesis
urmeaza sa fie lansat in cinematografe pe 26 iunie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies