marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold si Stallone: pariul facut de cei doi granzi ai filmelor de actiune inainte de a lansa doua noi pelicule. "Sly a ucis 288 de oameni, eu am ucis 289"

Schwarzenegger sau Stallone: cine este cel mai mare star al filmelor de actiune? Cei doi actori au pus un pariu pe noile lor filme The Last Stand ( cuSchwarzenegger) care se lanseaza in aceasta saptamana in SUA (saptamana viitoare in Romania) si Bullet to the Head (cu Stallone) care intra in cinematografele din SUA peste doua saptamani.

Arnold si Stallone: pariul facut de cei doi granzi ai filmelor de actiune inainte de a lansa doua noi pelicule. Sly a ucis 288 de oameni, eu am ucis 289

Fani celor doi populari actori cunosc foarte bine rivalitatea de peste 30 de ani dintre Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone. Desi au 65 de ani, respectiv 66 de ani,  Arnold si Sly recunosc faptul ca au mai renuntat la rivalitatile din tinerete, insa fiecare pariaza ca filmul sau se va descurca mai bine in box office scrie Yahoo Movies.


"Intotdeauana am fost competitivi. Cine a avut cei mai mari muschi? Cine a avut cel mai mult ulei pe muschi?" a glumit Arnold Schwarzenegger. In intregile lor cariere, filmele lui Schwarzenegger au facut 1.7 miliarde de $ incasari, in timp ce filmele lui Stallone au facut 1.8 miliarde de $. Insa rivalitatea nu s-a oprit aici. "Sly a ucis 288 de oameni, eu am ucis 289" se lauda Arnold.

 

Cei doi s-au intalnit pentru prima data fata in fata in 1977, la gala Globurilor de Aur unde au fost asezati la aceeasi masa. Atunci Arnold a fost nominalizat pentru filmul Stay Hungry in timp ce Stallone se lupta la categoria cel mai bun film cu Rocky. Cand a castigat Globul de Aur, in gluma, Stallone a luat un buchet de flori de pe masa si l-a aruncat in aer, stropindu-i cu apa pe cei din jurul lui. "Credeam ca toata lumea va sarbatori cu mine, insa toti isi dadeau ochii peste cap in genul <<putin respect, te rog>>. Chelnerilor le-a placut gluma. Arnold zambea catre mine, insa nu stiu, cred ca in sinea lui gandea << Cine e tipul asta?>>" a povestit Stallone.

In urmatoarele doua saptamani cei doi actori isi lanseaza noi filme in SUA. In The Last Stand Arnold joaca rolul lui Ray Owens, un politist din brigada narcotice din Los Angeles care ajunge serif intr-un orasel de la granita cu Mexicul dupa ce o da in bara intr-una din misiunile sale. Lucrurile se schimba cand un desperado - pe nume Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) - alias lord al drogurilor evadeaza din mainile FBI-ului si o ia la fuga intr-un Corvette ZR1 spre Mexic.


Inspirat de o banda desenata frantuzeasca, Bullet to the Head il arata pe Stallone facand ceea ce stie mai bine, si anume impuscand in dreapta si-n stanga. Premisa nu e cine stie originala, dar pana la urma asta nu e foarte important, din moment ce tot exploziile si cascadele fac banii in genul acesta de filme. Stallone este Jimmy Bobo, un asasin platit al carui partener are parte de o moarte misterioasa. Ca sa-l razbune, Jimmy ajunge sa faca echipa cu ofiterul de politie Taylor Kwon, interpretat de Sung Kang. Cu Jason Momoa pe post de bad boy, Bullet to the Head are deja intreaga cantitate de testosteron necesara pentru a ne atrage atentia pe marele ecran.

 

The Last Stand / Ultima reduta
Regie: Jee-woon Kim
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Eduardo Noriega, Forest Whitaker

 

Bullet to the Head
Regie: Walter Hill
Distributie: Sylvester Stallone, Jason Momoa, Christian Slater


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies