marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Last Stand: filmul cu care Arnold a impresionat pe toata lumea la 65 de ani, ce reactii a starnit ultima sa reduta

Cand un rege al drogurilor evadeaza din inchisoare si goneste intr-o super masina catre granita cu Mexicul, bineinteles ca singurul lucru care ii sta in cale este Arnold Schwarzenegger. The Last Stand marcheaza debutul in limba engleza a regizorului sud-corean Jee-woon Kim iar pentru Arnold aduce primul rol mare de la Terminator 3: Rise of the Machines din 2003.

The Last Stand: filmul cu care Arnold a impresionat pe toata lumea la 65 de ani, ce reactii a starnit ultima sa reduta

In varsta de 65 de ani si la primul rol mare de actiune din ultimul deceniu, Arnold Schwarzenegger a reusit sa surprinda pe toata lumea cu noul sau film. The Last Stand/ Ultima reduta, regizat de talentatul cineast coreean - Kim Ji-Woon - a primit recenzii neasteptat de bune si a fost numit marea revenire a lui Arnold de catre presa americana.


De aceasta data, fostul guvernator american joaca rolul lui Ray Owens, un politist din brigada narcotice din Los Angeles care ajunge serif intr-un orasel de la granita cu Mexicul dupa ce o da in bara intr-una din misiunile sale. Lucrurile se schimba cand un desperado - pe nume Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) - alias lord al drogurilor evadeaza din mainile FBI-ului si o ia la fuga intr-un Corvette ZR1 spre Mexic.


Arnold are o ultima misiune de a-si proteja orasul si nu are de gand sa dea gres. Nu e poate cel mai bun film al lui Arnold, dar nici cel mai prost. The Last Stand/ Ultima reduta care ajunge si in Romania de pe 25 ianuarie aduce "actiune la cote inalte si este suficient de entertaining", scriu criticii americani impresionati placut de reusita actorului.


Ce spun criticii americani despre The Last Stand/ Ultima reduta


"Arnold nu mai este ce a fost, insa arata ca mai are inca un pumn de dat in acest thriller de actiune decent..." scrie Hollywood Reporter.


"The Last Stand este filmul cu Arnold Schwarzenegger pe care nu ai realizat ca vrei sa-l vezi. Impuscaturile si infruntarile sunt pline de muschi si energetice in timp ce gloantele nu incenteaza sa mai curga" scrie Huffington Post.


"Lasand la o parte dialogurile semi inteligibile, Arnold arata ca e capabil sa mai reziste cateva runde si sa scoata cioburi de sticla din picior" scrie Variety.


"Amuzant, necomplicat si foarte violent, The Last Stand este o amintire a filmelor pe care Arnold le facea in anii ''80, insa regizat de un tip care simte cinema-ul"  scrie BadassDigest.com.


 

The Last Stand / Ultima reduta
Regie: Jee-woon Kim
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Eduardo Noriega, Forest Whitaker



Modifică setările cookies