marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au fost dezvăluite primele imagini ale mult-așteptatului documentar despre Prințul Harry și Meghan Markle 

Instantaneele înfățișează cuplul în momentele lor cele mai amuzante și afectuoase.

Au fost dezvăluite primele imagini ale mult-așteptatului documentar despre Prințul Harry și Meghan Markle
Serialul documentar al Ducelui și Ducesei de Sussex, una dintre cele mai așteptate premiere ale sezonului, va ajunge pe Netflix peste doar câteva zile. Ca și cum nu ar fi creat deja destulă emoție, serviciul de streaming a lansat un teaser al producției pentru a spori așteptarea și, mai ales, pentru a înfățișa cuplul regal în cele mai afectuoase și spontane momente.
 
Deși fosta actriță Meghan Markle a dat asigurări la vremea respectivă că povestea ei de dragoste cu fiul cel mic al Regelui Charles nu va fi axa centrală a documentarului, adevărul este că Prințul Harry și Meghan își vor etala latura cea mai complice și romantică, dar și scene din viața lor de zi cu zi din California, unde locuiesc de doi ani împreună cu copiii lor, Archie și Lilibet.
 
Cele șase episoade care alcătuiesc această producție, care se va numi în cele din urmă „Harry și Meghan“ și nu „Capitole“, așa cum s-a zvonit inițial, tratează începuturile discrete ale curtării lor și încercările lor nereușite de a o ține secretă pentru a evita atenția publicului, în special a presei tabloide britanice, mereu agresivă.

 

 

De asemenea, Ducele și Ducesa se destăinuie, cu ajutorul familiei și al celor mai apropiați prieteni, motivându-și decizia controversată de a se retrage din funcțiile regale după ciocniri cu anumite figuri de rang înalt de la Palatul Buckingham.
 
Serialul, regizat de Liz Garbus, este rezultatul contractului de mai multe milioane de dolari încheiat de Harry și Meghan cu gigantul de streaming pentru crearea a numeroase piese de conținut. Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat acordul lor cu Netflix la doar șase luni după ce s-au mutat în California, în martie 2020.
 
FOTO: captură video

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies