marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Documentarul cu Prinţul Harry şi Meghan Markle, în pericol de-a nu mai fi difuzat

Cu materialul despre viaţa celor doi la Palatul Buckingham pe rol, producătorii Netflix tocmai au primit solicitări insistente pentru remontarea întregului material video.

Documentarul cu Prinţul Harry şi Meghan Markle, în pericol de-a nu mai fi difuzat
Compania de difuzare Netlix abia aştepta momentul lansării documentarului exploziv realizat cu Prinţul Harry şi cu soţia sa, actriţa americană Meghan Markle, despre dramele trăite dincolo de cortina de catifea a Palatului Buckingham. Dar iată că, deşi cei doi au semnat un contract în urma căruia au primit suma incredibilă de 100 de milioane de dolari pentru informaţiile dezvăluite despre Familia Regală britanică, acum se văd în postura de-a edita masiv materialul video deja pregătit, în urma unor cerinţe de ultimo moment.
 
Solicitările Ducilor de Sussex vin pe fondul neînţelegerilor cu noul suveran instalat la Buckingham, Regele Charles al III-lea, care a amânat orice dispoziţie în ceea ce-i priveşte până după difuzarea documentarului, pentru a vedea cât de grave sunt dezvăluirile făcute de fiul său şi de soţia acestuia.
 
În atare situaţie, Prinţul Harry şi Meghan Markle au decis să intervină asupra materialului realizat, solicitându-le producătorilor modificarea „tonului“ documentarului. Numai că intervenţiile lor pun în pericol forma per ansamblu a filmului promis. „Harry și Meghan sunt panicați şi exageraţi în încercarea lor de-a atenua tonul chiar și celui mai elementar limbaj. Dar este povestea lor, spusă cu propria lor gură“, spune o sursă din interiorul companiei Netflix, citată de „Daily Mail“. „Ei au cerut insistent să se revină asupra conținutului pe care ei înșiși l-au furnizat - într-o măsură atât de mare, încât unii angajați ai Netflix cred că, dacă li se vor aproba schimbările, vor suspenda proiectul pe termen nelimitat“.


 
Totuşi, având în vedere suma colosală oferită pentru aceste dezvăluiri, e de aşteptat ca boşii Netflix să nu dea prea uşor înapoi şi fie să meargă înainte cu premiera documentarului, anunţată pentru luna decembrie, după lansarea noului sezon al serialului „Crown“ din noiembrie, fie să le ceară banii înapoi, plus cheltuielile de producţie.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies