marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au fost fetele rele ale Americii: dupa 7 ani, una e distrusa, doua sunt mari staruri. Cum au ajuns actritele din Mean Girls

Acum 7 ani, o comedie despre perversitatea si rautatea dintre adolescentele din America in timpul liceului cucerea pe toata lumea, devenea un hit de box office si lansa 3 nume grele la Hollywood.

Au fost fetele rele ale Americii: dupa 7 ani, una e distrusa, doua sunt mari staruri. Cum au ajuns actritele din Mean Girls

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Ce-au patit fetele rele care cucereau America in 2004? Doua din ele sunt mari staruri de box office in timp ce pe a treia ati vazut-o recent cu catuse la maini.

Mean Girls, comedia din 2004, regizat de Mark Waters si scrisa de Tina Fey le-a facut faimoase pe Lindsay Lohan, Rachel McAdams si Amanda Seyfried.  Filmul despre eleva de 15 ani care ajunge intr-un liceu public si cade prada unui razboi psihologic si unor reguli nescrise are la baza cartea "Queen Bees and Wannabes” de Rosalind Wiseman, care descrie cum bisericutele de fete din licee opereaza si efectul lor asupra tuturor fetelor.
 

De atunci carierele lui Rachel McAdams (pe care o stiti din filme ca The Family Stone, Red Eye, The Time Traveler's Wife si Sherlock Holmes) si Amanda Seyfried ( Mamma Mia!, Red Riding Hood, Dear John) au explodat, in timp ce Lindsay Lohan aflata pe val in acea perioada ( era cea mai tanara gazda a premiilor MTV din istorie la 17 ani) s-a prabusit tragic.


Le avea pe toate - succes de box office, apreciere ( unii o comparau cu o varianta mai tanara a lui Jodie Foster), bani si faima, insa totul a mers prost. Scandalurile s-au tinut scai de ea si de la statutul de "Next Big Thing" a ajuns inca o "distrusa" in paginele tabloidelor. Vezi aici cum s-au transformat actritele din Mean Girls


"Daca strigi pe cineva “graso” nu te face pe tine sa pari mai slaba.Daca strigi pe cineva “proasto” nu te face pe tine sa pari mai isteata.Si incetati sa va mai faceti intre voi “taraturi” si “tarfe” pentru ca asta ii face si pe baieti sa va strige asa" asa suna discursul profei de mate interpretata de Tina Fey, castigatoarea premiului Emmy (pentru Saturday Night Live).

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies