marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lindsay Lohan, cu catuse la maini. Actrita risca o noua pedeapsa cu inchisoarea

Lindsay Lohan risca o noua pedeapsa cu inchisoarea, dupa ce justitia americana a revocat ordinul de plasare in libertate conditionata emis pe numele starletei americane, acuzata ca a incalcat in repetate randuri conditiile acestui regim, a anuntat Curtea Superioara din Los Angeles.

Lindsay Lohan, cu catuse la maini. Actrita risca o noua pedeapsa cu inchisoarea

Actrita in varsta de 25 de ani a fost incatusata la tribunal miercuri, dupa pronuntarea revocarii regimului de libertate conditionata, si a parasit cladirea la putin timp dupa ora 12.00 (ora locala, n.r.), dupa ce a platit o cautiune de 100.000 de dolari. O noua audiere in acest caz a fost stabilita pentru data de 2 noiembrie.


Judecatoarea Stephanie Sautner a spus ca tanara actrita americana a lipsit de noua ori de la intalnirile pe care le avea programate la un centru social pentru femei, unde trebuia sa presteze munca in folosul comunitatii, dupa ce a fost condamnata, in luna mai, pentru furtul unui colier.


"A fost o violare a conditiilor, urmata de alte violari", a declarat judecatoarea in timpul acestei audieri care a durat 40 de minute. "Libertatea conditionata este un cadou. Chiar este un cadou. Nu este un drept", a adaugat ea.
Shawn Holley, avocata lui Lohan, a incercat sa o convinga pe judecatoare declarand ca artista "si-a indeplinit un numar substantial" din obligatiile pe care le avea si a reamintit faptul ca actrita are la dispozitie un an pentru a efectua cele 480 de ore de munca in folosul comunitatii.


Insa judecatoarea a subliniat ca, in afara celor noua absente, Lindsay Lohan a petrecut uneori o singura ora la acel centru social, in loc de cel putin patru ore, asa cum se precizeaza in termenii acordului ei de eliberare conditionata.


Judecatoarea Sautner a decis, totodata, ca dupa plata cautiunii Lindsay Lohan sa efectueze cel putin 16 ore de munca in folosul comunitatii la morga orasului Los Angeles, inainte de audierea de pe 2 noiembrie.
In cadrul condamnarii ei pentru furtul unui colier, evaluat la 2.500 de dolari, Lindsay Lohan a fost condamnata la 480 de ore de munca in folosul comunitatii si la 120 de zile de inchisoare. Actrita si-a efectuat pedeapsa acceptand sa traiasca in regim de arest la domiciliu, in urma unei intelegeri cu procuratura americana.

Aceasta condamnare era deja rezultatul unei alte violari a regimului de libertate conditionata, actrita fiind condamnata anterior pentru conducerea automobilului in stare de ebrietate si pentru posesie de stupefiante.
Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand un moment de varf in 2003-2004, cand a jucat in filmele "Vinerea trasnita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".


 
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies