marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

August: Osage County, Oscar pentru interpretari?  "Meryl Streep este partea cea mai buna a filmului". Pelicula a primit recenzii mixte la Toronto

Meryl Streep este pe cale sa intre din nou in cursa pentru Oscar, interpretarea sa din August: Osage County transformand-o intr-o favorita clara pentru o noua statueta de aur.

August: Osage County, Oscar pentru interpretari? Meryl Streep este partea cea mai buna a filmului . Pelicula a primit recenzii mixte la Toronto

 

Lansat la Festivalul de Film de la Toronto, August: Osage County este o adaptare a piesei de teatru cu acelasi nume, pentru care scriitoarea Tracy Letts a castigat atat premiul Tony pe Broadway, cat si premiul Pulitzer. 

 

Deja luat in calcul si pentru cursa pentru cel mai bun film, productia celor de la The Weinstein Company a primit recenzii pozitive, insa au existat si cativa critici mai sceptici cu privire la filmul regizat de John Wells. 

 

"Nu cred ca as numi August: Osage County un film prost, dar cu siguranta nu i-as spune nici un film reusit", au scris cei dela HitFix, in timp ce criticii de la Indiewire au punctat ca: "Exista o experienta cinematografica puternica undeva in August: Osage County, in cele mai bine de doua ore de asteptare, insa, in loc de o productie dramatica si de gandire tematica, filmul pare ca are taiate scenele importante de actiune".

 

 

 

 

Despre interpretarea lui Meryl Streep, criticii au avut numai cuvinte de lauda. "Cea mai buna parte din acest film este Meryl Streep. Ea face ca totul sa para mai dificil din spatele ochelarilor mari si negri, ascuzand cel mai important instrument al actorilor, ochii. Este ca si cum Serena Williams ar juca un meci cu o mana legata la spate, doar pentru distractie si totusi cu rezultate", au scris cei de la Newark Star-Ledger, in timp ce editorul de la Hollywood Elsewhere este sigur de nominalizarea sa pentru cea mai buna actrita.

 

 

Filmul prezinta povestea dulce-amaruie a disfunctionalei familii Weston din Oklahoma, Meryl Streep portretizand-o pe Violet, o mama dependenta de pastile, Julia Roberts e fiica ei cea mare Barbara, o profesoara exagerat de sensibila, al carei sot instrainat a avut o aventura cu o studenta, iar sora ei Karen (Juliette Lewis) este logodita cu un barbat complet lipsit de valoare, care refuza sa accepte realitatea si se complace intr-o iluzie.

 

Din distributia filmului mai fac parte Chris Cooper, Benedict Cumberbatch, Margo Martindale, Juliette Lewis si Sam shepard. August: Osage County va fi lansat pe 24 decembrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies