marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avatar 2: Arnold Schwarzenegger neaga zvonurile despre un rol in continuarea celui mai profitabil film din toate timpurile, cum au reactionat fanii

Fanii seriei Avatar au fost total nedumeriti zilele trecute, dupa ce site-urile din strainatate au lansat zvonul cum ca Arnold Schwarzenegger ar urma juca in Avatar 2. Stirea a fost preluata de mai toate site-urile din lume, insa pana la urma reprezentantii actorului au negat oficial orice implicare a acestuia in franciza. 

Avatar 2: Arnold Schwarzenegger neaga zvonurile despre un rol in continuarea celui mai profitabil film din toate timpurile, cum au reactionat fanii

Regizorul canadian James Cameron a confirmat faptul ca filmul "Avatar", pe care l-a regizat in 2009, va avea trei continuari, conform The Hollywood Reporter. Cineastul canadian a abandonat toate celelelalte proiecte ale sale pentru a se concentra asupra acestor proiecte, pelicula cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - 2,7 miliarde de dolari. 

 

Cei de la Collider.com au oferit la inceputul acestei saptamani cel mai fierbinte zvon al momentului, potrivit caruia Arnold Schwarzenegger s-ar putea alatura distributiei Avatar 2, urmand sa aiba un rol  negativ in cadrul peliculei SF.

 

Desi lansarea peliculei Avatar 2 este programata pentru luna decembrie a anului 2016, zvonurile legate de acest subiect au inceput sa apara de la Latino Reviwe, dupa ce acestia anuntau ca Arnold Schwarzenegger va fi implicat in productie si va avea un rol negativ. Cei doi au mai colaborat in trecut la pelicule ca Terminator, Terminator 2 si True Lies. In rolul unui general cu intentii rele, Schwarzenegger ar trebui sa intruchipeze o reincarnare a colonelului Quaritch interpretat de Stephen Lang in primul film Avatar, mai scria presa straina.

 

 

Insa, la sfarsitul acestei saptamani studiourile Fox au anuntat oficial ca aceasta informatie nu este adevarata, iar Arnold nu are nici o legatura cu franciza Avatar. 

 

James Cameron a realizat in ultimele luni o serie de filmari subacvatice pentru cel de-al doilea film din seria "Avatar", a carui actiune se va desfasura sub apa, si a lasat sa se inteleaga la inceputul acestui an ca este foarte tentat de ideea ca aceasta franciza sa fie alcatuita din patru filme.

Fiind un regizor extrem de ambitios, acesta intentioneaza sa filmeze simultan Avatar 2, 3 si 4 in anul 2014 cu distributia recompletata de Sam Worthington si Zoe Saldana si cu Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver si Shane Salerno care vor colabora cu acesta la realizarea scenariilor.

 

Despre seria Avatar, Cameron afirma ca „ a construi pe baza unei lumi create anterior pentru Avatar a reprezentat o experienta rara si incredibila dar si foarte plina de satisfactii. In timp ce scriam scenariile pentru viitoarele filme am realizat ca universul Avatar, povestea si personajele au devenit mai bogate si complexe decat ma asteptasem, in asemenea conditii doar doua filme nu ar fi putut surprinde tot ceea ce poate oferi aceasta lume. Pentru a extinde acest univers intr-un mod armonios i-am alaturat pe Amanda, Rick, Shane and Josh echipei de lucru pentru scenariu pentru a ma ajuta sa completez scenariul.”

 

 

Conform celor de la Fox, filmarilor vor avea loc simultan, incepand de anul viitor, insa vor fi lansate succesiv, in 2016, 2017 si 2018.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies