marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Avatar este cel mai piratat film al anului 2010

Piratarea filmelor este un fenomen deja binecunoscut la nivel mondial, in ciuda eforturilor autoritatilor de a rezolva aceasta problema. Asa ca nu este de mirare ca "Avatar", un film multi-premiat, a fost cea mai piratata productie in 2010.

Avatar este cel mai piratat film al anului 2010

Informatia a fost lansata de BBC News, care citeaza datele publicate de blogul unui cunoscut tracker din domeniu (site pe care se aduna fisiere "torrents" cu muzica, filme si software n.r.).

Astfel, conform tracker-ului TorrentFreak, blockbuster-ul lui James Cameron, "Avatar", a fost descarcat de 16 milioane de ori numai de pe acest site!

Pe locul doi la capitolul "piratare de filme" se afla Kick-Ass, o comedie de actiune cu super-eroi, care a fost descarcat de 11,4 milioane de ori.

Clasamentul se incheie cu "Inception", care il are in rol principal pe Leondardo DiCaprio, cu 9,7 milioane de download-uri.

Anul trecut, conform BBC, cel mai piratat film a fost tot un S.F., in regia lui JJ Abrams: "Star Trek". Aproape 11 milioane de descarcari ilegale de pe internet a inregistrat aceasta productie.

Citeste mai multe aici!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies