marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a descoperit unde se va filma Avatar 2! Ce inovatii se pregatesc pentru filmul fenomen!

James Cameron si cei de la Twentieth Century Fox au inchiriat  studiouri in Manhattan Beach, California pentru filmarile la continuarea filmului fenomen din 2010 - Avatar.

S-a descoperit unde se va filma Avatar 2! Ce inovatii se pregatesc pentru filmul fenomen!

 

“Avatar 2” este programat pentru decembrie 2014 iar “Avatar 3” va fi lansat in aceeasi luna in 2015.


Productia pentru cele doua viitoare pelicule, care vor fi filmate si editate in paralel va avea loc in Manhattan Beach, California unde s-au mai "tras" si “Iron Man 2” si “Thor.”

Studiourile de la MBS Media Campus pe care Cameron vrea sa le transforme in noul sediu pentru compania sa Lightstorm Entertainment vor fi folosite pentru crearea efectelor speciale. Cameron a vorbit saptamana trecuta despre "inovatiile"  pe care vrea sa le aduca in "continuarile" de la Avatar, si anume cresterea numarului de cadre pe secunda.
 

Un adevarat 'promotor' a curentului 3D despre care anunta ca va inghiti si televiziunea prin cablu in urmatorii ani, Cameron vrea sa filmeze  pentru Avatar 2 cu 48 de cadre pe secunda ceea ce ar insemna o premiera pentru marele public.  Nu e singurul, Peter Jackson vrea sa foloseasca aceeasi tehnica pentru productia  - The Hobbit ( anuntata pentru 2012)
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies