marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bataie intre Anne Hathaway si Scarlett Johansson. Cine arata mai bine in rol de super eroina?

Fanii benzilor desenate si al filmelor cu super eroi au o noua disputa dupa ce au vazut-o ieri pe Anne Hathaway - costumata complet pentru prima data in rolul super eroinei Catwoman din trilogia Batman a lui Nolan.

Bataie intre Anne Hathaway si Scarlett Johansson. Cine arata mai bine in rol de super eroina?

Catwoman/Anne Hathaway sau Black Widow/Scarlett Johansson: cine arata mai sexy DEGHIZATA in super eroina!? - este noua dilema pentru fanii celor doua actrite.


Frumoasa bruneta de 28 de ani, Anne, i-a incantat pe fani cu noua infatisare din The Dark Knight Rises ,  insa nu pare sa se bucure prea mult de costumul din piele negru si stramt. "Este groaznic" a declarat actrita recent intr-un interviu in care a parut mai incantata de infatisarea lui Christian Bale ca Batman.


Filmul regizat de Christopher Nolan si in care isi mai fac aparitia si Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence si Tom Hardy se va lansa in iulie 2012.



Scarlett Johansson, recent trecuta prin scandalul pozelor nud, si-a etalat si ea costumul de super eroina acum cateva saptamani cand a filmat pentru super productia  The Avengers  unde apare ca Black Widow alaturi de Robert "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth, Jeremy "Hawkeye" Renner.  Filmul se va lansa pe 4 mai anul viitor.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies