marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actritele care au scris istorie in rolul lui Catwoman: de ce sunt fanii dezamagiti de Anne Hathaway

Este poate cel mai celebru rol de super eroina din istoria cinemaului si mereu s-a dat batalie mare pe el la Hollywood. Ultima dintre ele, Anne Hathaway nu a reusit sa convinga pe toata lumea de la prima imagine ca merita sa fie Catwoman. Vezi o galerie foto cu actritele care au intrat in istorie cu acest rol.

1.  Anne Hathaway

Ten exagerat de alb, buze mari si rosii, costum negru, mulat din spandex, fara masca (sau urechi) doar cu o pereche de ochelari.Asa arata ultima varianta de Catwoman din The Dark Knight Rises al lui Cristopher Nolan. Gurile rele spun ca Anne Hathaway pare mai mult o BatGirl decat o Catwoman. Calare pe un Bat-bike, Hathaway ofera imaginea unei Catwoman profesioniste si 100% badass.

Sursa foto: Hepta

2. Julie Newmar

In 1966, americanca Julie Newmar devenea prima Catwoman in serialul TV Batman. Si-a facut singura costumul negru si stramt, scandalos pentru acea perioada. Si-a pus cureaua pe solduri si nu pe talie pentru a inspira o imagine mai sexy.

3. Lee Meriwether

A fost prima actrita care a adus costumul mulat si provocator pe marile ecrane cu varianta de cinema a serialului din 1966 in care Batman era interpretat de Adam West.

4. Michelle Pfeiffer

Una dintre cele mai bune variante de Catwoman. Costumul negru, lucios cu cusaturi albe purtat in Batman Returns din 1992 era la fel de incitant ca atitudinea actritei - scenele in care se linge au intrat in istorie.

5 Halle Berry

In 2004, in filmul Catwoman, Halle apare fara Batman, insa intr-un semi costum cu pantaloni taiati si sutien demn mai degraba de un club S&M. Nu e de mirare ca pelicula a fost un esec total, este considerata unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata. Ironici fanii lui Batman i-au cerut lui Halle sa inapoieze Oscarul luat cu 3 ani in urma pentru Monster's Ball ( 2001).


Modifică setările cookies