marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Batman versus Superman:Dawn of Justice. Trei lucruri dezvaluite de cel mai nou trailer. Cine este personajul surpriza din film

Batman versus Superman:Dawn of Justice este unul dintre cele mai asteptate filme din cinematografe, in 2016. Iar noul trailer demonstreaza ca fanii vor avea parte de o aventura incredibila, alaturi de cei mai tari supereroi.

Batman versus Superman:Dawn of Justice. Trei lucruri dezvaluite de cel mai nou trailer. Cine este personajul surpriza din film

Rivalitatea dintre Superman si Batman este adusa pe marile ecrane in cel mai spectaculos mod. Cei de la Warners Bros impreuna cu DC Comics, intentioneaza sa detroneze Marvel in urmatorii ani, lasand nu mai putin de 10 filme.

Iar cel mai asteptat in acest moment este Batman versus Superman:Dawn of Justice. Al treilea trailer, proaspat lansat, le ofera fanilor mai multe imagini cu Bruce Wayne (Ben Affleck) si Clark Kent (Henry Cavill), fara costumele celor doi super eroi pe care ii infatiseaza, Batman si Superman.

Iata cinci lucruri pe care le dezvaluie noul trailer pentru Batman versus Superman:Dawn of Justice

1. Clark Kent este respectat si apreciat

Regizorul Zack Snyder continua sa dezvolte si sa ofere o noua dimensiune personajului Clark Kent.  De aceasta data, Clark Kent nu este un paria, ci este respectat de societate, suficient de mult incat s ail convinga pe mogulul Lex Luthor (Jesse Eisenberg) sa se intalneasca.


2. Generalul Zod nu a disparut complet din peisaj

Una dintre cele mai mari suprize ale trailerului este prezenta Generalului Zod in film. Din imaginile strecurate in trailer, se pare ca Generalul Zod va fi inviat si transformat intr-o creatura ciudata, dar mult mai puternica, de nimeni altul decat Lex Luthor. Insa, seamana mai degraba cu personajul Doomsday, din benzile desenate DC Comics. Acesta ar putea fi personajul surpriza al filmului.

3. Prima aparitie a lui Wonder Woman

Pana acum fanii s-au delectate doar cu cateva imagini cu Wonder Woman, insa acum o vad in plina actiune,.salvandu-I pe Batman si Superman. Gal Gadot arata impresionant in costumul supereroinei.

 

Batman versus Superman:Dawn of Justice se va lansa in cinema pe 25 martie 2016.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies