marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Affleck este noul Batman. Reactia fanilor dupa anuntul facut de producatori

Studiourile Warner Bros. au anuntat joi ca l-au ales pe Ben Affleck pentru a-l inlocui pe Christian Bale in rolul lui Bruce Wayne/ Batman.

Ben Affleck este noul Batman. Reactia fanilor dupa anuntul facut de producatori

Ben Affleck devine astfel al 8-lea actor care va imbraca costumul super eroului cunoscut drept "Cavalerul Negru".

Filmul initutulat Batman-Superman care ii va aduce fata in fata pe Ben Affleck si pe britanicul Henry Cavill in rolurile principale se va lansa in cinematografe pe 17 iulie 2015.

Pelicula va fi regizata de Zack Snyder (Man of Steel) iar in distributie se intorc Amy Adams si Diane Lane. Lansat in vara acestui an, rebootul francizei Superman - Man of Steel - a facut pana acum incasari de 650 de milioane de dolari, cu mult sub ultimele 2 filme din franciza The Dark Knight a lui Christopher Nolan.

"Ben reprezinta echilibrul perfect pentru Henry Cavill. Affleck are calitatile de a portretiza un erou care este mai batran decat Clark Kent si care poarta cicatricile razboaielor prin care a trecut, dar care poate sa fie inca sarmant in rolul miliardarului Bruce Wayne" a declarat Snyder.

Fanii s-au aratat dezamagiti de decizia producatorilor. Intr-un sondaj pe site-ul www.variety.com, 42.000 de fani cred ca Ben Affleck este o alegere proasta, in timp ce doar 13.000 cred ca actorul merita acest rol. Printre glumele care au invadat Twitterul dupa anunt: "Il vrem pe Matt Damon in rolul lui Robin" si "Cred ca Affleck a pierdut un pariu cu Clooney" (cei doi actori sunt foarte buni prieteni, George Clooney regretand in numarate randuri rolul lui Batman din 1997).


Galerie foto


Modifică setările cookies