marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

6 actori care l-ar putea juca pe Cavalerul Negru in Superman versus Batman: de la Ryan Gosling la Josh Brolin

Superman versus Batman, asa cum se va numi continuarea de la Man of Steel, va fi un adevarat regal pentru iubitorii de filme cu super eroi. Dupa aproape un deceniu in care Christian Bale l-a intruchipat pe Cavalerul Negru, Hollywood-ul trebuie sa aleaga urmatorul actor care-l va juca pe Batman. Producatorii au dat de inteles ca isi doresc un Batman mai matur, in jurul varstei de 40 de ani, scriu cei de la Hollywood Reporter. Henry Cavill va relua rolul lui Superman, dar toata lumea asteapta sa vada cine va fi Bruce Wayne. Iata care sunt cei 6 actori doriti in acest moment sa-l joace pe Batman.

6 actori care l-ar putea juca pe Cavalerul Negru in Superman versus Batman: de la Ryan Gosling la Josh Brolin


Josh Brolin

In acest moment, Josh Brolin se afla in topul preferintelor pentru a-l interpreta pe Batman. Ce anume inseamana asta, nimeni nu stie inca, dar actorul de 45 de ani si-a creat un nume jucand numeroase si variate roluri. De la George W. Bush in W la o versiune mai tanara a lui Tommy Lee Jones in Men In Black 3, Brolin a demonstrat ca are o capacitate incredibila de a-i imita pe altii, dar si un talent pentru a crea mai multe personalitati precum Jonah Hex sau Block in Planet Terror. Poate fi impresionant daca trebuie, dar in acelasi timp poate fi si rezervat, ceea ce i-ar permite sa se imparta intre agresiunea fizica a lui Batman si elitismul lui Bruce Wayne.

 

Totusi, exista posibilitatea ca producatorii sa-si indrepte atentia spre un actor mai tanar, despre care publicul sa aiba o parere atat de clara, un alt aspect fiind legat de conditia fizica a lui Brolin. Tinand cont ca se doreste ca noul Batman sa poata ramana aceelasi aproximativ 10 ani, lumea se intreaba daca corpul lui Brolin va rezista atat.

 

 

Ryan Gosling

 

Cu siguranta, Ryan Gosling reprezinta cea mai sexy alegere de pe lista posibililor viitori Batman. Femeile il plac, acesta reprezentand un bonus pentru vanzarile de bilete, tinand cont ca de obicei  numarul persoanelor de sex feminin care merg la filme cu supereroi este foarte mic. In plus, Gosling este si un actor foarte talentat, care a putut fi vazut intr-o gama larga si variata de roluri datorita interpretarilor din Half Nelson, The Notebook, Blue Valentine, Drive sau Lars And The Real Girl. 

 

Ryan Gosling pare sa fie cel mai potrivit pentru a-l interpreta pe Bruce Wayne, incadrandu-se de minune in prototipul milionarului cu personalitate, insa se pune intrebarea daca va reusi sa-l aduca la viata si pe Batman. 

 


 

Joe Manganiello

 

 

Joe Manganiello face un rol memorabil in True Blood, calitatile sale de conducator fiind evidente. Actorul ar putea sa cultive cu usurinta si in Batman aceeasi reputatie infricosatoare. Daca toti actorii de pe lista de propuneri ar fi nevoiti sa intre intr-un program intensiv care sa cuprinda mult sport si o alimentatie bogata, Mangaiello nu are nevoie decat de cateva batoane energizante, corpul sau fiind perfect pentru rolul lui Batman. In plus, tonul sau natural, putin aspru si ragusit, s-ar potrivi personajului si astfel nu ar fi nevoit sa-si modifice vocea. 

 

Problema lui Manganiello se leaga de interpretarea lui Bruce Wayne. Fizicul sau impresionant i-ar intimida pe toti de la Wayne Entreprises, insa exista si un avantaj. Cu siguranta, femeile l-ar adora chiar si asa impozant cum este, insa ramane de vazut daca este in stare sa ofere o interpretare complexa ca cea a lui Christian Bale.

 

 

 

Richard Armitage

 

 

Starul din The Hobbit se descurca extraordinar in scenele de actiune, mai ales ca a capatat experienta si datorita rolului lui Heinz Kruger din Captain America. Sansele lui Armitage depind si de dorinta producatorilor legata de popularitatea celui care il va juca pe Batman. O posibila alegerea a sa nu va crea foarte mare valva, insa asta nu inseamna ca nu ar fi potrivit pentru rol.

 

 

Max Martini

Cunoscut pentru rolul din Revenge, dar si pentru interpretarea lui Herc Hansen din Pacific Rim, Max Martini a avut o serie de aparitii ca guest star in seriale celebre precum The Mentalist, Criminal Minds, Castle, Lie To Me, Without A Trace, Numb3rs, White Collar si Hawaii Five-0. Chiar daca pare o alegere putin probabila, Max s-a dovedit intotdeauna a fi un actor talentat, capabil sa realizeze roluri memorabile.  

 

 

 

Matthew Goode 

 

O mare parte din succesul pe care l-a realizat Stoker se datoreaza si interpretarii de exceptie a lui Matthew Goode care a realizat o combinatie perfecta intre intimidare si ciudatenie. Actorul este impecabil in film, insa acest lucru nu a mai uimit pe nimeni, tinand cont ca a fost exceptional peste tot, chiar si in Watchmen care a fost regizat de Zack Snyder.  In Watchmen, Goode s-a dovedit a fi un acrobat si atlet dur, insa pentru Batman el are nevoie sa fie un luptator de strada dur. Actorul ar mai trebui sa lucreze la voce, dar si la capacitatea de a infricosa.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies