marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Kingsley va juca rolul unui faraon in filmul "O noapte la muzeu 3", alaturi de Ben Stiller si Robin Williams

Actorul britanic Ben Kingsley va juca alaturi de Ben Stiller in cel de-al treilea film al francizei cinematografice "O noapte la muzeu", in care va interpreta rolul unui faraon, informeaza nouvelobs.com.

Ben Kingsley va juca rolul unui faraon in filmul O noapte la muzeu 3 , alaturi de Ben Stiller si Robin Williams

Potrivit site-ului Deadline.com, Ben Kingsley va interpreta rolul unui faraon in acest film ce va fi regizat de Shawn Levy. In noul capitol al acestei francize - ce relateaza aventurile unui paznic de muzeu in care exponatele prind viata dupa caderea noptii - vor mai putea fi vazuti Robin Williams, Steve Coogan, Owen Wilson, Ricky Gervais, Rebel Wilson si Ben Stiller.


Filmul "O noapte la muzeu 3" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 11 februarie 2015.


Precedentele doua filme din franciza "O noapte la muzeu", lansate in 2006, respectiv in 2009, au generat impreuna incasari de 987,5 milioane de dolari.

 

 


Ben Kingsley - pe numele real Krishna Pandit Bhanji, nascut la Scarborough, in Marea Britanie, dintr-o mama britanica si un tata de origine indiana - a debutat la Londra, in teatru, in anul 1966. Actorul si-a ales mai tarziu pseudonimul de Ben Kingsley, s-a alaturat Royal Shakespeare Company in 1967 si a debutat pe marile ecrane in 1972, cu un rol in thrillerul "Fear Is The Key".


Un deceniu mai tarziu, interpretarea lui Gandhi in filmul cu acelasi titlu, regizat de Richard Attenborough, i-a adus celebritatea si premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal.


Actorul britanic, nominalizat de alte trei ori la premiile Oscar, are incepand din mai 2010 si o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies