marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Stiller isi creeaza o lume imaginara in The Secret Life of  Walter Mitty, o combinatie intre Forrest Gump si Eternal Sunshine of The Spotless Mind: vezi trailerul

Adaptarea lui Ben Stiller a filmului The Secret Life of Walter Mitty a ajuns pe lista pretendentilor la premiile Oscar, iar primul trailer  nu face decat sa intareasca acest lucru.

Ben Stiller isi creeaza o lume imaginara in The Secret Life of Walter Mitty, o combinatie intre Forrest Gump si Eternal Sunshine of The Spotless Mind: vezi trailerul

 

Ben Stilller poate da marea lovitura a carierei cu noul sau film, scriu cei de la Huffington Post.  Trailerul lansat este execeptional la nivel stilistic si desi sunt foarte putine replici, promite un film cu totul deosebit si diferit de celelalte productii ale lui Stiller.

 

"Daca as spune celor de la Fox ca acest film seamana cu Little Miss Sunshine sau Eternal Sunshine of the Spotless Mind, atunci s-ar speria. Si pe buna dreptate, tinand cont de cati bani au cheltuit si de faptul ca au nevoie sa-l vanda ca pe o mare comedie", a declarat Ben Stiller, pentru New Yorker. "Asa ca fac referire doar la Forrest Gump, deoarece chiar daca nu a fost o mare comedie in adevaratul sens al cuvantului, a realizat incasari record. Am incercat sa fac doua lucruri intr-unul: sa realizez un film care sa aduca o multime de oameni in cinematografe, dar care sa fie si foarte bun", a adaugat acesta.

 

 

 

Plin de emotie si de imagini incredibile, pe fundalul sonor al melodiei Dirty Paws (Of Monsters and Men), trailerul prezinta trecerea lui Stiller de la angajatul plictisitor de la aler-ego-ul sau, cel care reuseste tot ce-si propune. Pentru remake-ul The Secret Life of Walter Mitty au fost in negocieri actori ca Jim Carrey, Mike Myers, Owen Wilson, Will Ferrell si Sacha Baron Cohen, insa Ben Stiller este cel care a primit rolul principal si se va ocupa si de regie.

 

 

Actiune se centreaza in jurul Walter Mitty, angajat la revistei revistei LIFE, care, fiind incapabil sa tina piept lumii reale, isi creeaza o lume imaginara si un alter-ego, opusul sau. Filmul urmeaza sa fie lansat de Craciun, iar din distributie mai fac parte Kristen Wiig, Shirley Maclaine, Patton Oswalt, Kathryn Hahn si Sean Penn.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies