marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Stiller si Owen Wilson au facut spectacol la Paris Fashion Week: modul inedit prin care au anuntat lansarea filmului Zoolander 2

Ben Stiller si Owen Wilson au facut senzatie la Paris Fashion Week, unde au eclipsat toate fotomodelele. Cei doi actori au aparut pe podium pentru o defilare, dar toate au facut parte dintr-o campanie de promovare inedita, pentru a anunta lansarea filmului Zoolander 2.

Ben Stiller si Owen Wilson au facut spectacol la Paris Fashion Week: modul inedit prin care au anuntat lansarea filmului Zoolander 2

articole relationate

Ben Stiller si Owen Wilson au fost surpriza de la Paris Fashion Week. Cei doi au defilat pe podium in timpul prezentarii de moda a casei Valentino, spre surprinderea tuturor celor prezenti. Ei au facut si o sedinta foto inedita, in stilul Zoolander, comedia satira despre celebritate si lumea modei realizata de Ben Stiller in 2001.


Acesta a fost modul inedit prin care cei doi actori au confirmat si anuntat lansarea continuarii, Zoolander 2. Cei doi au jucat impreuna in filmul original, in care erau doua modele, Derek Zoolander (Stiller) si Hansel (Wilson).  Zoolander 2 o va avea intr-un rol feminin central pe nimeni alta decat Penelope Cruz.Ben Stiller a ajuns la o intelegere cu sotia lui Javier Bardem, insa nu a dezvaluit in ce rol o distribuiem, desi cel mai probabil va fi un super model.



Ben Stille
r lucreaza de cativa ani la continuarea Zoolander. Filmul original s-a lansat acum 13 ani, a fost regizat de Ben Stiller, care a jucat si in rolul principal.

Scenariul pentru Zoolander 2 este scris de Justin Theroux si revizuit de Ben Stiller. Acesta a dezvaluit cateva detalii despre subiect: "Actiunea are loc 10 ani mai tarziu, in Europa. Nu as vrea sa dezvalui multe, dar o sa fie o varianta moderna a basmului <<Hansel si Gretel>>. Desi primul film s-a terminat intr-o nota optimista, multe lucruri s-au schimbat de atunci, vietile lor sunt altele.

 

Data de lansare stabilita este 12 martie 2016.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies