marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Kingsley, personajul negativ din Iron Man 3. Vezi cand se lanseaza urmatorul film al seriei

Veteranul Ben Kingsley negociaza cu studiourile Marvel pentru un rol negativ in Iron Man 3, scrie Hollywood Reporter.

Ben Kingsley, personajul negativ din Iron Man 3. Vezi cand se lanseaza urmatorul film al seriei

Desi nu va fi principalul personaj negativ, producatorii si-l doresc pe Kingsley pentru o confruntare cu Robert Downey Jr, aka Iron Man.


Unele zvonuri sustin ca Ben Kingsley l-ar putea interpreta pe "The Mandarin" un dusman celebru al lui Tony Stark( Robert Downey Jr.). Insa potrivit celor de la Variety, Kingsley va fi responsabil cu raspandirea unui virus periculos in urmatorul film Iron Man.

Fostul regizor de la Iron Man, Jon Favreau si actorul Robert Downey Jr. au dezvaluit anul trecut  primele detalii din viitorul Iron Man 3, care va fi regizat de Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang).

Iron Man 3 revine pe marile ecrane in mai 2013. Scenariul semnat de Shane Black nu este inca terminat iar la el lucreaza si Downey Jr. In Iron Man 3 se vor intoarce Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow si Don Cheadle. Filmarile vor incepe in luna mai si se vor derula pe parcursul verii.


Downey Jr. dezvaluia ca daca The Freak ( un personaj din comicbookul Iron Man) nu apare, refuza rolul. The Freak este un alte ego al lui Happy Hogan un prieten al lui Iron Man.


Filmul va avea un buget de peste 150 milioane de dolari, insa tinand cont de faptul ca ultimul film a atins costuri de aproape 200 de milioane de dolari, acesta ar putea creste.


Iron Man 2 lansat in 2010 a avut incasari mondiale de aproape 630 milioane de dolari iar Iron Man din 2008 a facut incasari de 585 de milioane de $.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies