marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Benicio del Toro este regele drogurilor: prima imagine din Paradise Lost, cum arata starul in rolul lui Pablo Escobar

Benicio del Toro si-a construit cariera pe roluri tot mai diversificate, dar care aveau un element comun: drogurile. De aceasta data, del Toro este chiar regele drogurilor in Paradise Lost, film in care il joaca pe celebrul Pablo Escobar.

Benicio del Toro este regele drogurilor: prima imagine din Paradise Lost, cum arata starul in rolul lui Pablo Escobar

 

Actorul italian Andrea di Stefano isi va face debutul regizoral cu acest proiect cinematografic, care este  filmat in Panama. Traficantul de droguri Pablo Escobar a fost seful cartelului columbian din Medellin. Traficantul avea in 1989 o avere estimata la 18 milioane de lire sterline. Escobar a fost impuscat mortal in 1993, cand incerca sa fuga de politie.

 

Potrivit revistei Variety, "Paradise Lost", este inspirat din evenimente reale si prezinta povestea unui tanar pasionat de surfing care se indragosteste de nepoata lui Escobar, in timpul unei vacante petrecute in Columbia.

 


Benicio del Toro, in varsta de 45 de ani, nascut in Puerto Rico, s-a remarcat intr-o serie de roluri cu o mare incarcatura emotionala, precum cele din "Trafic", care i-a adus premiul Oscar in 2001 la categoria "cel mai bun actor intr-un rol secundar", "21 Grame" (2003) si "Che", un film biografic regizat de Steven Soderbergh in 2008, despre viata celebrului revolutionar din America Latina Che Guevara.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies