marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Benicio del Toro va juca in Guardians of The Galaxy: ce rol surpriza le pregateste fanilor

Actorul Benicio del Toro este cel mai nou nume confirmat pentru super productia Marvel, Guardians of The Galaxy. Actorul de 46 de ani va juca in rol principal, posibil negativ, insa producatorii tin secret acest lucru, scrie The Guardian.

Benicio del Toro va juca in Guardians of The Galaxy: ce rol surpriza le pregateste fanilor

Actorul portorican va avea un rol important in Guardians of the Galaxy si a semnat si pentru alte filme Marvel, informeaza The Guardian.  Zvonurile aparute sustin ca del Toro ar trebuie sa-l joace pe Thanos, un extratrestru care s-a luptat in universul Marvel cu super eroi ca Iron Man, Captain America sau Daredevil.

Pana acum, The Guardians of The Galaxy a adunat o sumedenie de vedete in distributie ca Glenn Close, John C. Reilly, Lee Pace, Zoe Saldana si Chris Pratt. Benicio del Toro a mai avut sansa sa joace intr-o super productie SF, dupa ce regizorul J.J. Abrasm l-a dorit ca prima optiune pentru rolul negativ din Star Trek: Into Darkness, care a ajuns in cele din urma la Benedict Cumberbatch.

 

 


 

In urma cu cateva saptamani, cei de la Marvel au oferit detalii despre eroul principal al filmului. Chris Pratt este cel care va salva Universul in super productia celor de la Marvel: acesta il va juca pe Peter Quill/Star-Lord, un personaj  jumatate om, jumatate extraterestru, cu abilitati foarte bune de lupta si de strategie.  Acesta devine dintr-un pilot american, prins intr-un conflict in mijlocul universului, liderul super eroilor Guardians of The Galaxy. Ei trebuie sa salveze Universul de la distrugere, dupa ce o rasa de extraterestri ameninta sa puna stapanire pe intreaga galaxie. Pe langa Star-Lord, alti eroi mai sunt Drax the Destroyer (un muzician transformat in super om si dusman al lui Thanos), Mantis (o femeie luptatoare extraterestra), Rocket Racoon (o creatura modificata genetic), Gamora (cea mai periculoasa femeie din Univers).


The Guardians of the Galaxy
reprezinta o echipa de super eroi din viitor care se vor lupta cu o rasa extraterestra malefica, Badoom, ce incearca sa cucereasca Universul. Thanos (pe care l-ati putut vedea scurt la finalul filmului The Avengers) va aparea in film, iar actiunea va conduce catre The Avengers 2, ce nu va aparea mai devreme de 2015.

 


 


Guardians of the Galaxy va fi regizat de James Gunn care se va asigura de transformarea acestui proiect intr-un adevarat succes cinematografic. Printre filmele la care James Gunn a contribuit ca regizor si scenarist se numara si Sliher (2006) si Super (2010). Surse din anturajul celor de Marvel au declarat ca acestia au fost cuceriti de sensibilitatea si abilitatea cu care Gunn reuseste sa imbine elementele de comedie cu cele horror.

The Guardians of the Galaxy urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand 1 august 2014.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies