marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Beverley Mitchell, actrita din 7th Heaven, este insarcinata. Primele imagini in care Lucy apare in noua ipostaza

Ajunsa la 31 de ani, Beverley Mitchell traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa. Starul din serialul 7th Heaven a dezvaluit ca asteapta primul sau copil, fiind insarcinata in cinci luni.

Beverley Mitchell, actrita din 7th Heaven, este insarcinata. Primele imagini in care Lucy apare in noua ipostaza

 

Cu ocazia sarbatorii de Ziua Recunostiintei, frumoasa actrita a postat doua fotografii pe contul personal de twitter in care s-a mandrit cu burtica de gravida. ”Happy Thanksgiving! Aceasta este prima poza cu burtica mea! 21 de saptamani!”, a fost mesajul postat la una dintre imagini.

 

In cea de-a doua fotografie, Beverley Mitchell apare impreuna cu sotul sau, Michael Cameron, cei doi parand vizibil emotionanti si fericiti de bucuria pe care o traiesc.

 

”Am facut sapte teste de sarcina. Am mers de doua ori la doctor. Atat de dornici am fost sa avem acest copil”, a declarat actrita intr-un articol pentru people.com. Si cum o asemenea veste nu putea fi sarbatorita oricum, cei doi au fost intr-o vacanta in Italia unde au participat si la nunta bunei sale prietene, Jessica Biel, cea cu care a jucat in serialul 7th Heaven.

 

 

”Jess a fost printre primele persoane care au aflat aceasta veste. A fost emotionant sa impartasesc asta cu matusa Jess”, a marturisit Beverley.

 

Produs si regizat de Brenda Hampton si Aaron Spelling, serialul 7th Heaven a rulat timp de 11 ani si 243 de episoade, din 1996 pana in 2007, povestile familiei preotului protestant si ale celor 5 copii ai sai ( mai tarziu ajung 7) transformandu-l in cel mai vizionat show al postului TV american The WB (in prezent CW).

 

 

7th Heaven este cel mai longeviv serial american de familie din istoria televiziunii americane, a primit numeroase premii si nominalizari printre care Emmmy si Family Television Awards. In anii 2000 serialul atingea o medie de 7 milioane de telespectatori pe episod in SUA.

 

 

Beverley Mitchell a interpretat rolul lui Lucy, unul dintre copiii familiei Camdem. Actrita a fost cel mai activ personaj al serialului, ea aparand in toate cele 243 de episoade. Blonda frumusica, cu ochi albastri, acum in varsta de 31 de ani, a fost extrem de populara in SUA in timpul serialului. 

 

Beverley Anne Mitchell s-a nascut pe 22 ianuarie 1981 in California. La varsta de numai patru ani, a fost remarcata de agenti si a aparut astfel intr-o reclama la TV. In 1996, la 15 ani, a primit rolul care a facut-o faimoasa, rolul lui Lucy Camden din 7th Heaven. Din pacate, fanii nu au mai vazut-o in filme cu care sa atraga atentia dupa terminarea show-ului. Recent a jucat in serialul The Secret Life of the American Teenager (2010-2012).

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies