marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pustii care au creat cel mai lung serial de familie din istorie: vedete si necunoscuti, unde au ajuns astazi actorii din 7th Heaven

Este greu de crezut pentru nostalgici, insa in 2013 s-au facut 17 ani de la lansarea unui serial care a castigat milioane de fani in peste 50 de tari:  Al saptelea cer - 7th Heaven

Pustii care au creat cel mai lung serial de familie din istorie: vedete si necunoscuti, unde au ajuns astazi actorii din 7th Heaven

GALERIE FOTO: cum au ajuns astazi actorii din 7th Heaven


Produs si regizat de Brenda Hampton si Aaron Spelling, serialul a lansat-o in lumea vedetelor pe Jessica Biel, insa restul adolescentilor din show nu au mai avut acelasi succes. Timp de 11 ani si 243 de episoade, din 1996 pana in 2007 povestile familiei preotului protestant si ale celor 5 copii ai sai ( mai tarziu ajung 7) au devenit cel mai vizionat show al postului TV american The WB ( in prezent CW).


7th Heaven este cel mai longeviv serial american de familie din istoria televiziunii americane, a primit numeroase premii si nominalizari printre care Emmmy si Family Television Awards. In anii 2000 serialul atingea o medie de 7 milioane de telespectatori pe episod in SUA.


Eric si Annie Camden, cei doi parinti interpretati de Stephen Collins si Catherine Hicks, incearca sa isi tina copiii sub control si sa-i educe cat mai bine. Lucy (Beverley Mitchell ), Matt (Barry Watson), Simon (David Gallagher), Ruthie (MacKenzie Rosman), Mary (Jessica Biel), toti par copiii perfecti, silitori si ascultatori. In realitate, cei doi parinti se confrunta cu tot felul de probleme prin care trec copiii lor, carora incearca sa le fie cat mai mult de ajutor.


Una dintre cele mai mari transformari in show a avut-o tanara actrita MacKenzie Rosman ( acum are 21 de ani), care a interpretat rolul celei mai mici fete ale familiei. Avea 7 ani cand a primit rolul si nicio experienta cinematografica, in afara de reclame. Actrita a luat o pauza dupa terminarea show-ului pentru a termina liceul. In 2008 a fost implicata intr-un scandal dupa ce au aparut poze cu ea imbracata provocator si sarutand o alta fata. A mai jucat in "The Tomb" (2009), , "Fading of the Cries" (2011) si in cateva episoade din serialul "The Secret Life of the American Teenager" (2010). Desi era una numita de presa una dintre cele mai promitatoare tinere actrite, cariera ei s-a sters. Multi spun ca rolul lui Ruthie i-a facut mai mult rau decat bine.


Este un tanar ambasador pentru ajutorarea copiilor abuzati. De asemenea, se implica in strangerea de fonduri pentru fundatia suferinzilor de fibroza chistica si doreste sa atraga atentia pentru importanta donarii de organe.
 

 


Vedeta intregii serieii a fost fara indoaiala insa frumoasa actrita Jessica Biel. Frumusetea ei naturala a ajutat-o sa isi inceapa o cariera in modeling, insa cele 10 sezoane din show-ul produs de Aaron Spelling au adus-o in atentia marilor producatori de la Hollywood. Avea 14 ani cand a primit rolul in 7th Heaven. Dupa ce a parasit serialul, au urmat filme de succes ca Next, in care a jucat alaturi de Nicolas Cage, Iluzionistul, alaturi de Edward Norton, Valentine's Day, in care a aparut alaturi de Bradley Cooper, Julia Roberts, Patrick Dempsey si A-Team, alaturi de Liam Neeson, Bradley Cooper.  A fost votata "cea mai sexy femeie in viata din lume" in 2005, de revista Esquire. Pentru 2012, acrita planuiest 2 filme mult asteptate, remake-ul Total Recall, cu Colin Farell si Playing the Field, in care il va intalni pe Gerard Butler.


Actrita Beverley Mitchell sau Lucy a fost cel mai activ personaj al serialului aparand in toate cele 243 de episoade. Blonda frumusica, cu ochi albastri, acum in varsta de 30 de ani, a fost extrem de populara in SUA in timpul serialului. Beverley Anne Mitchell s-a nascut pe 22 ianuarie 1981 in California. La varsta de numai patru ani, a fost remarcata de agenti si a aparut astfel intr-o reclama la TV. In 1996, la 15 ani, a primit rolul care a facut-o faimoasa, rolul lui Lucy Camden din serialul “Al Saptelea cer”. Din pacate fanii nu au mai vazut-o in filme cu care sa atraga atentia dupa terminarea show-ului. Recent a jucat in serialul "The Secret Life of the American Teenager" (2010).



 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies