marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Billy Crystal va prezenta cea de-a 84-a gala a premiilor Oscar

Actorul american de comedie Billy Crystal va prezenta cea de-a 84-a gala de decernare a premiilor Oscar. In ciuda unei campanii intense a fanilor, care au cerut pe retelele de socializare ca papusile Muppets sa prezinte gala premiilor Oscar din 2012, aceasta sarcina va reveni, inca o data, actorului Billy Crystal.

Billy Crystal va prezenta cea de-a 84-a gala a premiilor Oscar

Billy Crystal il va inlocui astfel pe Eddie Murphy, care a anuntat miercuri ca va renunta la aceasta sarcina, informeaza people.com.


"Voi prezenta gala Oscarurilor. Acum, tanara femeie de la farmacie nu ma va mai intreba cum ma cheama atunci cand ma duc sa-mi iau medicamentele. Abia astept sa prezint acest show", a declarat actorul in varsta de 63 de ani intr-un mesaj postat joi pe Twitter.


Aceasta va fi pentru a noua oara cand Billy Crystal va prezenta gala Oscarurilor.

Eddie Murphy nu va mai prezenta ceremonia de decernare a premiilor Oscar, dupa demisia de marti a producatorului galei, regizorul Brett Ratner, acuzat de pronuntarea unor comentarii homofobe.


Academia Americana de Film a anuntat ca inlocuitorul lui Brett Ratner va fi Brian Grazer, considerat un "stalp" al productiei cinematografice de la Hollywood.


Brian Grazer a produs multe filme de succes, precum "Sirena indragostita/ Splash", "Apollo 13", "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind", "Codul lui Da Vinci/ Da Vinci Code" si "Frost/ Nixon", dar si "Tower Heist" al regizorului Brett Ratner.

Cea de-a 84-a gala a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie, la Los Angeles. Nominalizarile vor fi anuntate pe 24 ianuarie.
 

 

Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies