marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scandalul monstru care a socat Hollywood-ul: motivele pentru care Brett Ratner si Eddie Murphy nu vor mai organiza Oscarurile din 2012

Regizorul si producatorul Brett Ratner a incins rau spiritele la Hollywood in ultima saptamana cand a facut o serie de declaratii scandaloase, care au atras atentia celor din Academia Americana de Film si in urma caruia a fost fortat sa renunte la organizarea Premiilor Oscar 2012 pentru a nu pata imaginea celui mai prestigios eveniment de la Hollywood.

Scandalul monstru care a socat Hollywood-ul: motivele pentru care Brett Ratner si Eddie Murphy nu vor mai organiza Oscarurile din 2012

articole relationate

Brett Ratner si Eddie Murphy nu vor mai organiza Oscarurile din 2012. Brett Ratner a fost numit producatorul show-ului televizat al celei de-a 84-a editie a Galei Premiilor Oscar din 2012, insa comentariile pe care le-a facut saptamana trecuta despre viata sa sexuala si atacurile murdare la adresa Oliviei Munn, fosta lui iubita, au socat presa din SUA.  Invitat in showul lui Howard Stern, Ratner nu s-a abtinut de la nimic si a creat un scandal monstru intre el si actrita Olivia Munn pe care a facut-o tarfa.
 

Eddie Murphy, cel care trebuia sa fie gaza show-ului din 2012, a anuntat ca se retrage si el. Prietenia dintre Eddie Murphy si Brett Ratner nu este nici un secret, gurile rele spunand ca asta este motivul principal pentru care a fost ales sa prezinte Gala Oscarurilor din 2012.
 

Comediantul a explicat intr-un comunicat oficial alegerea sa: "In primul rand, vreau sa spun ca inteleg si sprijin deciziile ambelor parti. Eram nerabdator sa iau parte la acest proiect minunat, pe care echipa noastra incepuse deja sa il dezvolte, dar sunt sigur ca si noua echipa de producatori va face un lucru minunat".


Eddie Murphy si Brett Ratner au mai colaborat impreuna la comedia Tower Heist, care urmeaza sa intre in acest weekend si in cinematografele din Romania.
 

"L-am sunat dimineata pe Tom Sherank si mi-am dat demisia din postul de producator al celei de-a 84 editie a Galei Premiilor Oscar. Faptul ca am fost rugat sa particip si sa ajut la organizarea acestui eveniment a fost momentul din cariera mea de care sunt cel mai mandru. Dar oricat de greu ar fi pentru mine, trebuie sa renunt, pentru ca ar fi dezastruos ca imaginea mea sa dauneze evenimentului si scopului important pe care acesta il are." a declarat Ratner intr-un comunicat oficial.
 


Reprezentantii Academiei American de Film au trimis si ei un comunicat oficial in care confirma demisia lui Ratner."A facut ceea ce trebuia atat pentru Academie, cat si pentru el. Cuvintele au o mare importanta si consecinte. Brett este un om bun, dar comentariile pe care le-a facut in ultima vreme sunt inacceptabile. Speram ca astfel sa tragem un semnal de alarma asupra raului pe care el l-a produs prin comentariile rautacioase, fara sa se gandeasca la consecinte." au spus reprezentatii Academiei de Film in declaratia oficiala.


La o zi dupa demisia acestuia, reprezentantii Academiei American de Film au anuntat ca in locul lui Brett Ratner va veni Brian Gazer.

Olivia Munn si Brett Ratner


Iata 6 dintre e cele mai scandaloase declaratii facute de Brett Ratner:

1. "Sunt ipohondru. Inainte sa ma culc cu o femeie, o trimit la doctor sa isi faca analizele" (comentariu facut cu referire la Lindsay Lohan in emisiunea lui Howard Stern)

2. "Am spus ca i-am tras-o de 3 ori. Dar am mintit. Problema este ca am facut-o sa para o tarfa". (comentariu facut despre Olivia Munn, tot in emisiunea lui Howard Stern)

3. "Am implinit 40 de ani si mi-am zis <<la naiba, nu am lasat nici o fata insarcinata pana acum>>. Si atunci m-am dus la doctor sa imi controleze sperma sa vad daca e totul ok. M-a sunat a doua zi sa imi spuna ca n-a  mai vazut asa ceva in viata lui, cantitatea de spermatozoizi este imensa. "Doar daca respiri catre o fata, o lasi insarcinata" mi-a zis. Asa ca acum folosesc numai prezervative."

4. "Cred ca sunt cel mai bun din lume cand vine vorba de sex oral"

5. "Am iesit cu Olivia Munn, dar pe atunci era necunoscuta si o chema Lisa...Si asta era problema. Nu era asiatica pe vremea aia".

6. "Repetitii? Ce sunt astea? Repetiiile sunt pentru poponari."


Comportamenul lui Brett Ratner pare inexplicabil, mai ales ca unele din declaratiile sale au fost facute absolut gratuit. Insa, regizorul pare sa fi inteles ca a cam dat-o in bara, in special cu declaratiile despre modul in care lucreaza si faptul ca nu considera utile repetitiile: "A fost cel mai stupid mod de a ma exprima. Sigur ca ar trebuie sa fiu mult mai atent cu ceea ce spun si ce cuvinte folosesc, in special datorita naturii meseriei mele"

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies